lørdag 21. januar 2006

Grüner - Årvoll 1

Lørdag 21. januar kl. 12:15 i Jordalhallen ville Grüner ha revansje for tapet mot Årvoll i høst.

Vi spilte jevnt i 1. omgang, med et særdeles godt forsvar. Vi gikk ut i kroppen på motspillerene og klarte å kjøre kontra. Fra Årvolls trener kom det følgende kommentar: "Det var jo dere som skulle rushe dem i senk!!!!!"

Den kommentaren kom til sin rett i 2. omgang.Grüner hadde som vanlig få innbyttere og slitne utespillere ble 'tatt på senga'.Vi brant mange sjanser og gjorde en del personlige feil, som førte til mye kontra i mot.

Guri kjempet i mål til tross for ryggproblemer. Men rush på rush ble til slutt for heftig for henne også.Og vips var vi ute av kampen.

Men vi gir oss ikke. Vi skal sette alle kluter til for å vinne neste kamp.