lørdag 18. mars 2006

Grüner - Asker 2

Lørdag 18. mars var det duket for kamp mellom Grüner og Asker 2 i Jordalhallen.

Vi husket alle hvordan det gikk da vi møtte Asker før jul.Da hadde Grüner kun en innbytter og vi møtte kjappe 17-18 åringer på motsatt banehalvdel. Den gang ble det 31-12 seier til Asker.

Denne gangen hadde vi 12 spillere til rådighet og målet var å spille to gode omganger.

Vi kom godt i gang i både forsvar og angrep. Forsvaret var tøft, og vi hadde god kontroll på skudd utenfra, men litt problemer med å dekke opp for streken.I angrep hadde vi god bevegelse, og klarte og utnytte til tider store hull i Askers forsvar med både gjennombrudd og innspill til strek eller andre spiller som hadde kommet inn i en overgang.

Lagene fulgte hverandre de første 15-20 minuttene. Deretter dro Asker litt fra og var foran til pause. Stillingen var 8-12.

I andre omgang fortsatte vi det gode forsvaret, mens vi slet litt mer i angrep.

Det var kanskje ingen overraskelse at Asker vant denne kampen også, men det ble med bedre sifre enn forrige gang. Sluttresultatet ble 14-25.

Selv om det ble tap, var vi ganske godt fornøyde etter kampen.