lørdag 9. september 2006

Grüner - Raballder HK

09.09.06 i Jordalhallen: Grüner - Raballder HK 22-10 (10-6)

Stemningen var på topp da laget møtte opp for årets første dyst på Jordal. Det var allikevel en liten grunn til bekymring - en del av oss som hadde gått uvanlig mange ganger på do den morgenen – nervøse var vi. Med halve laget på vei ned Sjoa, skulle resten av gjengen sørge for en god start på sesongen – en noe risky måte å gjøre det på, da vi egentlig har lyst til å ligge på den øverste delen av tablået dette året.

Oppvarmingen besto av en liten runde løping i det fine været og kasting av ball i oppvarmingshallen. Mer info om oppvarming har referent ikke, da hun stort sett kun satt med nesa nedi en liten papirmølje og en hel haug med drakter som skulle fordeles.

Kampen startet på en noe rusten måte. Vi fikk liksom ikke ballen der den skulle være, nemlig i motstanderens mål isteden for våres. Etter 17 minutter lå vi under 5-2 og alle tenkte vel egentlig sitt. Det vi ikke visste var at en deilig opphenting var da allerede i gang. Vi snek oss sakte men sikkert innpå. Med knallgodt forsvar, meget sikre pasninger (vi hadde knapt en eneste feilpasning i hele kampen) og full konsentrasjon, viste vi hele verden (vel i alle fall de 10 som var å så på) hvem som er sjefene i 5 divisjon i år. Vi fikk veldig fart på ballen i angrep, vi begynte å sette ballen i mål, samt at alle bidro til å skaffe straffer. Når Nina da også omsatte disse i mål, så kunne vi gå til pause med 10-6 og et smil om munnen.

I pausen ble vi enige om å fortsette med frontalangrepet på disse stakkars blå-hvite damene fra Rabalder, noe vi også gjorde.

Både Tone og Maria fart på fintene, samt at de begge hadde fine opplegg til de resterende spillerne på laget. Forsvaret besto dessuten av lange armer og bein, som ”tilfeldigvis” sto i veien for det andre laget. Gunhild fikk også prøve seg i mål, og det spørs om ikke hun skal settes der igjen etter noen flotte redninger.

22-10 var et resultat av godt humør, selvtillit og stå på vilje – pluss en liten anelse frykt for å reise opp til Sjoa uten 2 poeng i soveposen.