søndag 22. oktober 2006

Furuset 2 - Grüner

22.10.06 i Furuset Forum: Furuset 2 - Grüner 13-27 (8-10)

Det er søndag, 11 blide, friske og raske Grüner jenter har møtt opp i Furuset Forum for å møte ett bunnlag som skal skytes i senk.

Kampen startet bra og vi ledet raskt 3 - 0 etter 10 minutter, men så kommer noen dårlige skudd fra oss og Furuset får innpå ei jente som vet hvor målet står og 2 ganger prikker hun inn ballen i krysset utagbart for både forsvar og keeper. Grüner har på dette tidspunktet hatt ballen mye og fått avsluttet flere ganger, men gjennom hele første omgangen så viser vi at vi har litt å gå på når det gjelder å plassere ballen rundt keeper og ikke midt på keeper. Pause resultatet ble 10 - 8 til Grüner i noe som nok engang var en dårlig første omgang av oss. Forsvaret var derimot bra og Nina sto bra og ett par av de skuddene som kom var raketter som ikke kunne reddes :-)

I pausen snakket treneren om at vi må begynne å plassere skuddene langs stengene og ikke midt på keeper. I tillegg var opplegget å fortsette å kjøre på det enkle, tempo i ballen og sette små avtaler eller trekk og vente på de gode sjansene. Vi må også tørre å skyte mye mer og la ballen gå raskere ifra forsvar til angrep, vi kan ikke fortsette å gå opp til hvert eneste angrep når vi sitter med mange på benken og motstanderne er slitne. Forsvaret var bra og der applauderte vi oss selv :-)

2. omgang startet med mye bedre tempo og mye bedre skudd, de første 15 minuttene slapp vi inn bare ett mål og scoret 8 mål selv, veldig bra. Bodil, Tone og Guro meldte alle seg på i kanonaden og det var både gjennomløpninger, finter og flotte distanseskudd, akkurat som vi vil se det. Kantene fikk litt lite å jobbe med, men de gjorde jobben sin på rush, strekene fikk også for lite innspill, men Kari fikk spillemålet sitt etter ett nydelig innspill av Gunda, bursdagspresang fra Grüner :-) Utover i 2. omgang fikk Furuset flere 2 minuttere grunnet etterslengere og til dels var det stygt spill noen ganger, vi klarer å holde humøret oppe og fortsetter og spille håndball og dermed ser vi ut som ett topplag. Dette må vi fortsette med :-) Jeg må også ta med noen glimrende angrep som ble rullet opp på venstresiden og avsluttet ifra Sigrun, nesten hver gang dunket de nesten stand inn eller vi fikk straffe, kjempebra spill jenter og den eneste som var skuffet var Mona som sa: "Kan vi ikke rulle opp fra høyre da???" Hun ville så gjerne få like god plass :-) Og det skal vi huske neste gang :-)

Idag er det mest ros å gi, det er godt å se at dere jobber dere til masse avslutninger i 2. omgang og at resulatet blir så bra som det blir. Spesielt backene gjør en god jobb idag med å skape ting for seg selv eller de andre backene, om det er noe jeg må nevne så er det å involvere kantene og strekene mer slik at vi ikke blir forutsigbare. Men idag betydde dette lite ettersom HELE laget inkludert keeper var på scoringslisten :-) Vi skal fortsette å trene på små avtaler, å sette tempo i angrep og kontrafasen og ikke minst trene på å involvere streker og kanter. Forsvarsspillet vårt er bra, og vi er ett av de lagene som slipper inn færrest mål i divisjonen, kjempebra :-)

Kampens prestasjon: At hele laget scorer mål!!!

Dagens nedtur: At vi ikke klarer å score mer mål i 1. omgang, da kunne dette blitt kalassifre, vi må bli flinkere til å ha maks tenning ifra start!

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Ingen (men noen nærmer seg)