lørdag 4. november 2006

Grüner - Fysio IL

04.11.06 i Jordalhallen: Grüner - Fysio 25 - 22 (10-12)

Alle var gira for dagens kamp.
Uttaksmeldingen lød at alle skulle ut og løpe, og det ble etterfulgt. De som skulle starte fikk beskjed før løpeturen.

Ettersom lillehallen var opptatt ble resten av oppvarmingen i garderoben, med sesongens første sirkel.

Før kampstart ga Camilla beskjed om at vi skulle kjøre Noreg i de to første etablerte angrepene. Vi skulle sette et tett og tøft forsvar, la ballen gjøre jobben i angrep og forsøke å unngå unødvendige stussing. Kantene og strekene fikk beskjed om å styre byttene sine selv, den som satt på benken hadde ansvaret for å bytte seg inn. Beate fikk ansvaret for å styre spillet når hun var på banen uansett hvilken bakspillerposisjon hun hadde. Nina O. fikk beskjed om at hun skulle spille back.

Vi holdt oss til avtalen de første angrepene og forsvaret satt selv om Fysio scoret kampens første mål. Vi kom oss foran 2-1, men derfra og frem til 18 minutter slet vi litt både forover og bakover på banen. Mange forsøk på innspill til strek som ikke kom helt frem og avslutninger på halvsjanser. Fysio gikk opp i en 4-10 ledelse og Camilla tok timeout.

Etter timeouten fikk vi satt forsvaret vårt skikkelig. Alle Grünerspillerene var på samme, tøffe nivå. At vi ikke fikk noen gule kort før det var gått 29 minutter illustrerer dette bra.Fysio fikk riktignok satt inn to mål til, men de siste ti minuttene var det potte tett bakover. Vi slapp ikke inn noen mål og klarte å komme oss opp i 10 mål selv. Vi kunne gå til pause kun to mål bak.

Andre omgang startet der den første sluttet. Knalltøft forsvar og bra fart i både bein og ball fremover på banen.

Nina H. vartet opp med noen klasseredninger, både på kontra og straffe.

Andre omgang var jevn målmessig. Vi var foran med et eller to stort sett hele omgangen, bortsett fra de gangene det var uavgjort.

Sigrun var overalt i forsvar. Kanten på den siden kom ikke til i det hele tatt og var det en ball som spratt løs et eller annet sted på banen så var Sigrun først på nesten alle.

De siste 5 minuttene av kampen ble litt mer spennende enn vi kunne ønsket oss. Fysio kom opp på uavgjort igjen, men vi klarte hele tiden å komme oss et eller to mål foran.
På slutten av kampen hadde Silje tre flotte iniativ fra venstrekanten, 2 mål og en straffe.

Vi satte inn vårt siste mål 30 sekunder før slutt og kunne avslutte kampen i forsvar, vel vitende at vi hadde halt i land seieren.

Utrolig stolt av alle jentene i denne kampen. Særlig at vi ikke mistet hverken hodet eller motet da vi lå under 4-10, men kjempet oss inn i kampen igjen med det mest bunnsolide forsvaret som er å oppdrive. Vil også trekke frem at vi var utrolig flinke på å ta retur når Nina H. hadde reddet. Tror vi fikk tak i alle returer på vår halvdel av banen i dag.

Guro kom ikke inn på banen denne kampen, men var en utrolig viktig del av dagens prestasjon likevel.

Kampens prestasjon: Engasjementet på benken.

Kampens uheldigste: Nina som reddet straffe, men som likevel måtte se ballen lure seg inn i mål rett under tverrliggeren.

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Sigrun