21.01.07 i Hovseterhallen: BI Athletics - Grüner 23 - 18 ( 11 - 6 )

Hovseterhallen var åsted for søndagens kamp mot BI.

Etter å ha gått gjennom referatet fra forrige kamp hadde Camilla lagt opp en taktikk.
Sist var det lite skudd utenfra, men desto mer gjennombrudd, kant og strekspill.
Vi skulle derfor spille flatt 6-0 og evt. komme mer ut og støte dersom det viste seg at BI hadde fått skikk på distanseskuddene sine.

I angrep skulle vi ha fokus på fart i ball, spille oss til gode muligheter og benytte oss av trekkene våre, kantoppspill og strekinnspill som vi har trent på i det siste.

Vi starter bra i forsvar og Bodil har et par fine utspill mot Birgitte i de første angrepene, men vi får ikke uttelling fremme.
Etter ca. fem minutter står det fortsatt 0-0.

Lagene fulgte hverandre til 2-2, før BI fikk dra fra.

De har fått på plass en distanseskytter siden sist og hun fikk gå for lett opp.
Streken flyttet seg etterhvert ut på bakspiller posisjon og fikk også inn en del distanseskudd som vi burde kunne ha stoppet ganske enkelt ved å være i kroppen på henne.
Vi prøvde å justere forsvaret med utstøtninger og Tone som av og til gikk ut i en 5-1 for å forstyrre.

At vi slipper inn 11 må i første omgang er ikke så ille, men at vi kun lager 6 mål selv er for dårlig.
Det er Birgitte som står for stort sett alle målene i første omgang.

Andre omgang blir jevnere, den ender 12-12, men vi bommer på for mange sjanser i angrepet vårt.
Vi har litt for ofte nesa vendt mot sidelinja i stedet for mot mål og vi må tørre å stole på egne ferdigheter i og fullføre gjennombrudd. Og ikke minst stille inn siktet godt nok i avslutningene våre.

Birgitte fortsetter den fine innsatsen fra første omgang. Snapper ballen flere ganger og skaper sine egne kontringer.
I tillegg er samarbeidet med målvakt Nina G. supert. Langpasning på langpasning finner Birgitte som er alene helt fremst.

Nok en gang må vi nevne svake dommere, det er altfor mye som får gå som burde blitt blåst av (stive armer, stive armer i ansiktshøyde, skritt, spillere får stå inne i feltet og plukke opp ballen og spille videre, klare straffer som ikke en gang blir blåst frikast for m.m.). Vil poengtere at vi ikke taper pga dommerne, de blåser svakt i begge ender, men det er utrolig frustrerende med så svake dommerprestasjoner. Guro er faktisk heldig som kun får en to minutters utvisning på en takling bakfra som fort kunne vært rødt kort.

Kampens prestasjon: Birgitte har 11 scoringer, ingen over og ingen ved siden i denne kampen.

Dagens nedtur: At vi taper mot et lag vi absolutt bør slå. Og at ikke flere spillere noterer seg på scoringslisten.

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Birgitte