mandag 19. mars 2007

Grüner - Årvoll

19.03.07 i Linderudhallen: Grüner - Årvoll 2 27-16

Etter kampen mot Høybråten/Stovner så må Beate kaste inn håndkleet, hun fikk hjernerystelse. Jeg glemte vel å nevne det i forrige kamprapport men det var veldig synd, Beate har ett kjempehard skudd og når hun nå på slutten av sesongen har begynt å skyte seg inn så virker det lovende for neste sesong :o)

Maren kom inn som erstatter for Beate og det skulle vise seg å være en veldig god erstatter. Vår kjære "hypokonder" Maren spilte til i perioder veldig bra og scoret mange mål både på langskudd og gjennombrud. Grüner har aldri klart å spille god håndball mot bunnlagene, og nok engang skulle det vise seg at vi senker eller hever oss til våre motstanderes nivå i kampene. Årvoll 2 var fryktelig dårlige, og kanskje jentene mine synes synd på dem og da ikke vil ydmyke dem med å spille fantastisk flott håndball og vinne med 20 mål, ikke vet jeg, men enten er vi for snille eller så er vi lett påvirkelige av motstanderen.

Vi setter ikke noe godt forsvar i kampen og gamle og ikke så raske Årvoll spillere kommer altfor lett til sjanser mange ganger. Faktisk redder både Nina 3 og Nina 4 flere skudd og hindret noen ganger kampen fra å bli jevnere.

For det var aldri noen spennende kamp, vi tok kjapt en grei ledelse og Årvoll kom aldri nærmere oss.

Men i sannhetens navn så spiller vi dårlig, vi viser i glimt hvor gode vi kan være indivduelt, men når håndball er ett lagspill og det er lagspill som gjør ett håndballag til ett topplag så er det synd å se oss rote så mye. Mye dårlige pasninger, mye stress i etablert angrep og mye dårlig skyting.

Vi må lære oss å spille etter faste mønster og med tempo i ballen til enhver tid, og håpet er at vi skal bli bedre på dette til neste sesong. Vi har blitt mye bedre på mange elementer i spillet vårt, den siste puslespillbiten håper jeg blir at vi får spillemønster som sidebackspill kombinert med avtalene våre som gjør at vi kan spille veldig fin laghåndball :o)

Camilla var med på kampen og viste seg som dronningen av rim :o) Camilla fikk også avslutte kampen med ett direkte skudd i Kjelling stil, dessverre gikk skuddet akkurat utenfor :o)

Vibeke skader seg nok engang, alle jentene fikk spille omtrent like mye og nok engang tror jeg alle fikk spille. Egentlig synes jeg dere gjorde det bra, men jeg har så høye forventninger til dere at det blir litt vanskelig å leve opp til :o)

Kampens prestasjon: Dronningen av Rim

Dagens nedtur: Lagspillet

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Ingen
2: stjerner: Tone og Maren, kampens to toppscorere
1: stjerne: Hele laget!!!

Ingen kommentarer: