mandag 20. oktober 2008

Grüner - Vollen

10 kampklare, kaffedrikkende, men smånervøse høner stilte opp til dyst i Jordalhallen mot Vollen. I denne kampen satt alt som det skulle de 15 første minuttene, ting ble gjort enkelt og perfekt. Forsvaret satt og det ble få pasninger inn til den frykta streken til Vollen. Dette ga oss en flying start, men det skulle vise seg at våre tendenser til å koke egga nok en gang skulle inntreffe. Dvs. jentene begynte å stresse. Heite topper gir dårlige pasninger og mange dårlige avslutninger på mål enda vi gikk til pause med 15? scoringer og i ledelse.

I pausa ble det snakka om at ting skulle tilbake til det enkle og at man måtte samkjøre mer i forsvar.

Nok en gang ser det litt ut som om beskjedene i pausa går forbi småkokende hoder, for uansett hvor mye benken roper ro ned så stresser folket på banen. Litt før halvveis ut i andre omgang må det en time out til, og nok en gang manes det, ro ned. Det ser ut til å virke omsider, jentene tar seg sammen og tar litt innpå mot slutten av kampen. Det kom dessverre litt for seint, og kondisen setter sin stopper for noen og enhver så 10 Grüner-jenter må se seg slått av Vollen nok en gang, men vi kommer sterkere tilbake.

Det enkleste er ofte det beste!

Kampfakta:
Grüner - Vollen, 25-27
Gule kort: Grüner 1
Utvisninger: Grüner 1 x 2 minutter, Vollen 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Silje Skyseth Westvig (3), Kari Druglimo-Nygaard, Mette Degvold (6), Birgitte Brubakken (4), Camilla Helsøe (1), Hanne Bergflødt (5), Bodil Berbu, Karine Storaker, Tone Løvseth Lærke (6) og Åsa Abusland.
Støtteapparat: Beate Ellingsen og Nina Oscarsson.

Tilskuere som heiet på Grüner: 6

Skrevet av Beate.

Ingen kommentarer: