mandag 6. oktober 2008

Helset - Grüner

Klokken viste 21:00 ved kampstart og det var tydelig at Grüner syntes det var litt i seneste laget. Det tok litt tid før vi var i gang, men vi tok ledelsen fra start likevel.

Bena og hodene virket litt trege i kveld, men vi var aldri truet i denne kampen. Vi hadde godt tak på Helset-laget.

Svensken satt, Helsets tilskuere på tribunen skjønte den, men så lenge spillerne på banen gikk på gang på gang var det ingen grunn til å slutte å kjøre den.

Litt dårligere pasningsspill enn de to foregående kampene og straffene bør vi sette inn, så vi har mere å gå på fremover.

Mette gjør nok en god kamp, toppscorer for andre kamp på rad, løp fra et helt Helsetlag etter å ha snappet ballen i eget forsvar og scorer selvfølgelig.

Beate tar time-out på helt riktig tidspunkt mot slutten av andre omgang, og vi får roet hodene litt og drar seieren fint i land.

Grüner leder serien. Vi skal kose oss på toppen av tabellen, i alle fall frem til helgen, så får vi se hva de andre lagene kan dra opp av hatten da.

Kampfakta:
Helset - Grüner, 18-22
Utvisninger: Helset 2 x 2 minutter, Grüner 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Karine Storaker, Tone Løvseth Lærke (2), Kristine Holte (1), Hanne Bergflødt (2), Nina Røise (4), Silje Skyseth Westvig (1), Linda Jørandrud (2), Mette Degvold (7), Birgitte Brubakken (2), Camilla Helsøe (1) og Åsa Abusland.

Tilskuere som heiet på Grüner: 3

1 kommentar:

Anonym sa...

Hurra! Gratulerer så mye! For noen damer! Og jeg lurer veldig på det samme som Silje, Tone!!