søndag 13. november 2005

Vollen - Grüner

Søndag 13/11 dro 11 tente jenter ut til idylliske Vollen med seier i sikte etter sist helgs suksess mot Linderud.

Det var god stemning og innstats under oppvarmingen og alle var klare til start da dommeren blåste i fløyta.

Vi startet litt fomlende, som vanlig denne sesongen, og kom litt bakpå. Men vi kjempet oss inn i kampen og til pause var Grüner i ledelsen. 8-9 stod det på tavlen.

2. omgang vil vi helst glemme angrepsmessig. Det var nesten ingenting som fungerte fremover på banen, og da scorer man ikke mange mål.

Da sluttsignalet lød var det Vollen som gikk av med seieren 15-12.

Det vi kan si oss fornøyde med i denne kampen er forsvar og målvaktsarbeidet. 15 mål bakover er bra. Grüner har spilt bra forsvar hele sesongen, men vi har slitt med å få til angrepet. Det er noe vi må sette fokus på fremover.

Hege spilte en veldig god kamp og fikk gullspenna som fortjent.