mandag 22. desember 2008

Grüner - Haugerud 3

Siste kampen før jul. Som vanlig var alle grüner hønene spente og klare for å vinne. Vi var klar over at Haugerud ville bli en tøff motstander, som har lagd mye mål i løpet av sesongen.

Første omgangen begynte greit, men det tok ikke så veldig lang tid før Haugerud dro i fra. Vi kom til mange fine sjanser, men avslutningene satt ikke. Grüner ble hengende etter og gikk til pause på stillingen 8-15.

MEN, det er ikke første omgangen som var viktig i denne kampen. Det var i andre omgang det virkelige Grüner-spillet startet. Beate hadde brukt pausen godt og det var spillere med ny "guts" og energi som gikk på banen for 30 nye minutter. På et tidspunkt lå vi hele 10 mål bak Haugerud, men nå startet opphentingen. Forsvaret som Haugerud gled så lett igjennom tidligere, var plutselig av et helt annet kaliber. Som sagt hadde det ikke manglet på sjanser i første omgangen heller, men nå begynte også skuddene å sitte. Mette fikk virkelig ladet skuddarmen, og kom etterhvert opp i 12 mål.

Mot slutten av omgangen pådro vi oss et rødtkort, og Tone forsvant opp på tribunen. Kampen endte med tap, men kun 4 mål bak. Vi hadde dermed gjennomført en god opphenting, og hadde vi bare hatt noen minutter til....

Vi skulle gjerne tatt juleferie med nok en seier i lomma, men det er umulig å være veldig skuffet. Vi viste at vi virkelig kan snu en dårlig dag, gjøre en kjempe innsats og holde humøret oppe.