mandag 19. januar 2009

Grüner - Helset

Lørdag 17. januar startet med kamp i Jordalhallen kykkeliky-tidlig, eller kl. 10:40 på formiddagen for A-mennesker, og ble avsluttet med Grüner Håndballs julebord.

I første omgang spiller vi godt i forsvar, det tar litt tid før vi kommer skikkelig i gang, men alt i alt en god omgang av Grüner.

Andre omgang startet bra, og vi kom opp i en fem-måls ledelse. Så begynte det å rakne litt for festklare Grüner-jenter. Helset knappet inn på ledelsen og gikk sågar opp i ledelsen kort tid før slutt. Men Hanne klarte å sette inn kampens siste mål å sikre uavgjort 20-20.

Vi sliter/kløner litt for mye når vi møter 5-1-forsvar og kanter som sones vekk. Vi får sette inn støtet på dette på trening.