mandag 2. mars 2009

Grüner - Gøy HK 2

Før kampen ble det mumlet om publikumsrekord, noe som viste seg å stemme. Hele 18 personer og en hun var kommet til Jordalhallen for å heie Grüner frem til seier mot Gøy HK, noen helt fra Harstad og Bergen.

Beate sparte seg på trening onsdag for å kunne gjøre comeback i lilla og stille som super-reserve.

Første omgang startet tregt fra begge lag. Det var fortsatt 0-0 etter fire minutter og kun 1-0 etter seks. Grüner bommet på mange kontringspasninger som vi vanligvis er ganske så treffsikre på og det ble mye løping frem og tilbake mellom forsvar og angrep uten å få avsluttet angrepene skikkelig.

Vi slet også med å finne riktig avstand til Gøy HK's toere både i forsvar og angrep. Det førte til at Gøy HK fikk noen litt for enkle mål og at vi ikke fikk ballen til å gå skikkelig og komme til gode avslutninger. Mot slutten av omgangen bedret dette seg noe og vi kunne gå til pause med ledelse 10-8.

I andre omgang ble det litt mer orden i sysakene. Det var ikke fullt så mange feilpasninger, vi tilpasset avstanden til toerne bedre og traff litt bedre på skuddene.

Superreserve Beate kom innpå i både første og andre omgang. Hun fikk en spillesugen Hanne (kan det ha noe med at far, mor og kjæreste satt på tribunen å gjøre) til å bytte i slutten av andre omgang slik at hun fikk de siste minuttene på banen. Et straffemål ble det også.

Gøy HK ble slitne på slutten av kampen, de hadde bare syv spillere med seg denne kampen, noe vi kanskje skal være glade for. Toerne og streken deres skapte litt problemer for oss, men vi kunne forlate Jordalhallen med en solid 26-15 seier.