mandag 27. september 2010

Grüner - Vålerenga 2

Det kunne ikke gå verre enn det gjorde i sist kamp, og det gjorde det heller ikke. Første omgang gikk relativt bra. Vi spilte godt i etablert forsvar, men slet som vanlig litt med å skåre mål. 

I andre omgang brukte vi de 10 første minuttene til å rakne helt. Vi lagde ikke et eneste mål, men slapp inn desto flere. Det gikk litt bedre utover i andre omgang, men da var skaden allerede skjedd, 10-måls tap var et faktum.

Som sagt fungerte etablert forsvar godt, men vi slet litt med ankomsten til motstanderlaget. Men det hersker liten tvil om at det er angrepsspillet som må forbedres for at Grüner skal vinne neste kamp. Det kan virke som om vi spiller på et gir eller to lavere enn i fjor. Vi mangler rett og slett sprut!

Av kuriositeter  kan det nevnes at Linda gjorde sin debut i grünerdrakta, Lisi skårte sitt første mål etter barnefødsel og Nina Oscarsson hadde et hederlig comeback med sin stive skulder.

Kampfakta:
Grüner - Vålerenga 2, 14-24 (7-9)
Gule kort: Grüner: 1
Utvisninger: Grüner: 2 x 2 minutter 

Grüners lag:
Åsa Abusland, Silje Skyseth Westvig (2), Kristine Holte, Linda Hermanrud, Mette Degvold (4), Nina Oscarsson (4), Beate Ellingsen, Tone Løvseth Lærke (3), Hanne Bergflødt, Elisabeth Skjæveland (1), Kari Druglimo-Nygaard og Nina Røise.
Trener: Birgitte Brubakken

Antall tilskuere som heiet på Grüner: 4

Ingen kommentarer: