mandag 20. september 2010

Oslo-Studentene 2 - Grüner

Endelig var ferien over. Nå var det tid for første seriekamp. Riktignok mot et lag som hadde knust oss både i kamp og treningskamp forrige sesong, men vi hadde til gjengjeld pest oss opp den kilometerlange bakken til botanisk hage minst ti ganger om dagen for å bli fitte og fighte før sesongstart.
Det så bare ikke helt sånn ut i første del av første omgang. Som en av tilskuerne sa: ”Riktignok er det en hær av barnevogner her, men må dere spille som om alle har bekkenløsning samtidig?”. For det var ekstremt vanskelig å skåre i denne kampen. Forsvaret satt godt i første omgang, men framover hadde vi uttelling som et piker 10-lag.

Først i andre omgang kom vi opp i tosifret antall mål framover. Tosifret bakover hadde vi sikret oss for lengst. Og sluttsummen framover ble usle 12 mål. Bakover – råtne 27.

Men det var ikke bare sorgen, dette her. Både Beate og Tone hadde noen skikkelig frekke skudd utenfra. Ane kjempet hardt som bare det, både framover og bakover. Og vi hadde noen fine avkast fra midtlinja.

Kampfakta:
Oslo-Studentene 2 - Grüner, 27-12 (14-7)
Gule kort: Oslo-Studentene 2: 1, Grüner: 2
Utvisninger: Oslo-Studentene 2: 0 x 2 minutter, Grüner: 3 x 2 minutter

Grüners lag:
Åsa Abusland, Janne Syversen, Kristine Holte, Elisabeth Skjæveland, Tone Løvseth Lærke (3), Silje Skyseth Westvig, Beate Ellingsen (4), Kari Druglimo-Nygaard, Ane Uleberg (4), Camilla Helsøe, Nina Røise (1) og Henriette Winter.
Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Maren Moen

Antall tilskuere som heiet på Grüner: 11

Ingen kommentarer: