mandag 18. oktober 2010

Bækkelaget 3 - Grüner

Etter å ha blitt grundig knust i to tidligere kamper mot Bækkelaget, så gikk vi nok til denne kampen med små håp om å vinne. Men vi startet kampen bra, og holdt følge med motstanderne til halvveis ute i første omgang. Men etter dette slapp vi inn mange kontringsmål som et resultat av feilpasninger. Til pause lå vi under med 9 mål.

Til tross for at vi lå klart under til pause hadde ikke Birgitte gitt opp kampen, og hun ba oss gå ut og gi full gass i andre omgang. Vi lyktes bare sånn passe med dette, men satte i hvert fall skåringsrekord for året. Problemet var bare at vi satt innslippingsrekord også.

Kampens store grünerspiller var uten tvil Tone, som viste at hun er tilbake i godt gammelt slag. Hun tok mye skuddansvar og la i tillegg opp til andre spillere. Flere burde lære av henne slik at det ikke bare blir opp til noen få å avslutte angrep. Vi mangler også litt fart i angrepet framover og sliter som vanlig med feilpasninger.

Men humøret holdt seg godt, til tross for mange baklengsmål.

Kampfakta:
Bækkelaget 3 - Grüner, 33-17 (18-9)
Gule kort: Bækkelaget 3: 0,Grüner:2
Utvisninger: Bækkelaget 3: 0 x 2 minutter,Grüner: 2 x 2 minutter

Grüners lag:
Åsa Abusland, Janne Syversen, Tone Løvseth Lærke (6), Silje Skyseth Westvig (5), Mette Degvold (1), Karine Storaker Braaten, Kari Druglimo-Nygaard (2), Ane Uleberg, Elisabeth Skjæveland (1), Hanne Bergflødt (1) og Henriette Winter (1).
Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Nina Røise og Camilla Helsøe

Tilskuere som heiet på Grüner: 5

Ingen kommentarer: