mandag 15. november 2010

Grüner - Vollen

Vollen kjente vi godt som bitre fiender fra tiden for lenge siden i femte divisjon. Det er et lag vi alltid har spilt jevnt med, men det ble ikke helt slik denne gangen.

Riktignok startet førsteomgangen strålende, i hvert fall framover. Vi hadde mange flotte angrep med gode avslutninger både utenifra og fra seks-metern. Bakover slet vi litt mer, og til pause hadde vi sluppet inn 18 mål, noe som er alt for mye. Men 14 mål framover er absolutt godkjent.

I andre omgang raknet vi nesten helt. Framover spilte fortsatt ok, men verken forsvaret eller keeperne hadde helt dagen. Vi gikk på de fleste finter, og de enkleste baller rullet i mål bakover.

Kampen beste spiller denne gangen var Ane. Hun kjempet som en løve, selv om hun kritiserte sitt eget forsvarsspill. Men framover setter hun god fart og viser uten tvil best innsats av alle grünerjentene. Tenk hvis alle hadde hatt den samme tælen... Dessuten startet Lisi veldig godt med tre kjappe mål i første omgang. Endelig begynner storslegga å virke.

Ellers må det nevnes at det ikke var noen forglemmelser av noen art før kampen, at Tone ikke nesten havnet i slåsskamp etter kampen og at vi ikke var i nærheten av å kalle dommere og motspillere stygge ord.

Kampfakta:
Grüner - Vollen, 25-35 (14-18)
Gule kort: Grüner: 1, Vollen: 3
Utvisninger: Grüner: 4 x 2 minutter, Vollen: 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Åsa Abusland, Lisa Dahlbak Jacobsen, Karine Storaker Braaten, Tone Løvseth Lærke (3), Nina Røise (2), Hanne Bergflødt (1), Beate Ellingsen (5), Silje Skyseth Westvig (4), Linda Hermanrud, Ane Uleberg (7) og Elisabeth Skjæveland (3)

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Mette Degvold og Camilla Helsøe

Tilskuere som heiet på Grüner:7

Bilder fra kampen
Fotograf: Erick Rodrigo Thomas Allende













2 kommentarer:

Maren sa...

Gøygøygøy med bilder! (en liten ekstrainformasjon til Tone: ordet jeg skal skrive inn for å bevise at jeg ikke er en maskin er "patter". Det minner meg om deg, lille slåsskjempen. :) O)

Nordlændingen sa...

Ser vi ble snytt for et par straffer ja.... de står godt inni feltet på noen av disse bildene!