torsdag 18. november 2010

Jardar - Grüner

Denne kampen skulle bli ulidelig spennende, noe som nesten er blitt en vane for Grüner. Og for de som sitter på benken er det helt ulidelig spennende.

I første omgang spilte vi godt. Vi hadde litt problemer med høyrebacken til Jardar, men innsatsviljen i forsvar var veldig mye bedre enn i kampen mot Ullern. Denne gangen kjempet vi om ballen og klare å skaffe oss rush på grunn av dette. Åsa fikk en kneskade midt i omgangen, noe som gjorde at en iskald Camilla måtte steppe inn.

I andre omgang så det hele mørkt ut. Jardar rykket fra og var helt oppe i fem-måls ledelse. Med tolv minutter igjen satte Birgitte(litt inspirert av Mette) Tone ut i en skeiv 5-1 formasjon mot den gode backen til Jardar. Dette skulle vise seg å være en taktisk genistrek, for jarderjentene gikk helt i stå, og vi knappet inn på. Og det må sies å være en krafprestasjon å ta inn fire mål på så kort tid som vi gjorde mot slutten. Med 20 sekunder igjen lå vi under med ett mål, men dessverre hadde Jardar ballen. Til og med Maren hadde gitt opp håpet. Trenergeniet Birgitte kommanderte grünerjentene ut på banen, og under over alle under, dommerne blåste for passivt, ballen ble snappet, og Silje plasserte ballen kaldt i mål, og det med tre sekunder igjen av kampen. Oh jubel!

Det var mange gode spillere denne gangen, men kampens store sliter, både foran og bak, var Nina R. Hun skårte mål, skaffet oss mange straffer og var god til å møte motstanderne tidlig i forsvar. Dessuten spilte både Tone og Lisi en god kamp med fine mål. Camilla imponerte i mål etter mange år på banen. Hun reddet både straffer og hundreprosentsjanser.

Dette laget slår vi lett i vår, kanskje da med et 5-1 forsvar hele kampen?