mandag 8. november 2010

Ullern - Grüner

Det var kanskje med en smule respekt vi dro til vestkanten for å spille kamp mot Ullern. Ullern toppet nemlig tabellen, og når tre av våre toppskårere, Tone, Nina O og Mette, ikke kunne være med, så utgangspunktet vanskelig ut.

Men i første omgang viste vi at vi faktisk var bedre enn Ullern. Forsvaret satt skikkelig, og framover skårte vi mange mål utenifra. Vi var i ledelsen hele veien.

Nok en gang gjorde vi andreomgangen veldig spennende. I starten av omgangen hadde vi ordentlig problemer med pasningene og rotet bort ballen i omtrent hvert angrep. Redselen for det velkjente grünersammenbruddet begynte å bre seg. Men etter hvert tok vi oss sammen og lå stort sett ett eller to mål foran Ullern. Men i siste minutt gikk Ullern opp til uavgjort, og det ble også sluttresultatet.

Selv om stemningen var litt laber etter kampen, så er det uten tvil en prestasjon å spille uavgjort mot topplaget. Men vi var jo faktisk bedre enn dem, så skuffelsen over uavgjort er absolutt forståelig. Denne gangen må det ha vært vanskelig å dele ut bestemannspremien, for dette var uten tvil en laguavgjort. Men premien gikk til Hanne, som viste at hun er på vei tilbake. Selv med en vond skulder spilte hun en god kamp.

Ellers må det nevnes at Lisa sto nesten hele kampen, rett og slett fordi hun sto så bra i mål. Hun hadde full kontroll på skuddene utenifra og serverte noen strålende redninger på hundreprosentsjanser i tillegg.


Kampfakta:
Ullern - Grüner, 19-19 (9-11)
Gule kort: Ullern: ?, Grüner: 1
Utvisninger: Ullern: 2 x 2 minutter, Grüner: 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Åsa Abusland, Lisa Dahlbak Jacobsen, Silje Skyseth Westvig (2), Ane Uleberg (4), Hanne Bergflødt (5), Beate Ellingsen (3), Nina Røise (2), Maren Moen, Kristine Holte (1), Karine Storaker Braaten (1) og Henriette Winter (1).

Trener: Camilla Helsøe

Ingen kommentarer: