søndag 9. januar 2011

Grüner - Oslo Studentene 2

Vi stilte med et litt redusert lag til starten på vårsesongen 2011. Tone og Ane manglet, Lisi hadde vondt i både bryst og ankel, Hanne sleit med skulderen, to var fyllesjuke o.s.v. o.s.v... Dermed var planen å ta det litt rolig ute på banen for ikke å miste enda flere.

Førsteomgangen startet bra. Vi holdt følge med OSI en stund, men etter hvert rykket ungfolene fra oss. Forsvarsspillet var ikke så verst, men vi slet med returløpene, og OSI fikk skåret mange mål på rush. Framover slet vi med litt manglende oppfinnsomhet, men det skal sies at OSI hadde et godt forsvar.

Andreomgangen var langt bedre enn den første. Forsvarsspillet satt stort sett godt, og vi hadde noen fine angrep. I tillegg skåret vi en del mål på rush. OSI er et topplag, så vi skal være fornøyd med at vi klarer å holde følge med dem de siste 30 minuttene.

Det har aldri vært lettere å kåre Grüners beste spiller i en kamp. Silje hadde tatt en modighetspille og satte inn ikke mindre enn åtte mål, mer enn halvparten av målene til Grüner i denne kampen. Spesielt løpene hennes på rush imponerte. Mens hun tidligere har hatt en tendens til å se litt engstelig ut når motstanderne kommer på henne, brukte hun denne gangen bare den suverene farten sin og suste forbi alle som nærmet seg. Avslutningene satt også som bare det.


Kampfakta:
Grüner - Oslo-Studentene 2, 15-25 (5-13)
Gule kort: Grüner: 2, Oslo-Studentene 2: 2
Utvisninger: Grüner: 1 x 2 minutter, Oslo-Studentene 2: 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Janne Syversen, Karine Storaker Braaten (1), Beate Elllingsen (2), Nina Røise, Kristine Holte, Hanne Bergflødt (1), Silje Skyseth westvig (8), Camilla Helsøe, Nina Oscarsson (3) og Elisabeth Skjæveland
Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Mette Degvold

Antall tilskuere som heiet på Grüner: 6

Ingen kommentarer: