mandag 14. mars 2011

Grüner - Jardar

En tidlig søndagsmorgen i Hovseterhallen var det duket til kamp mot Jardar og denne gangen stilte vi forberedt. Forberedt på at vi hadde sekretæriatsvakt. Vi hadde tatt med kamprapport, penn og skaffet to personer til å sitte i sekretæriatet (selv om den ene ikke dukket opp før til andre omgang etter å ha vært i flere forskjellige haller på Oslo vest).

Første omgang startet bra. Grüner tok føringen med et tøft forsvar og gode angrep. Så kom Jardar inn i kampen. Grüner kom et par mål foran, Jardar utlignet. Grüner dro fra med et par mål igjen, Jardar kom opp i ryggen igjen. Men Grüner kunne gå til pause med 14-12 ledelse.

Til pause dukket Kari og Olav opp. Olav hadde fått løfter om at han skulle få lov til å trykke på knapper så derfor tok de over ansvaret for måltavla.

Andre omgang var ikke like bra som første. Grüners skudd fant ikke nettmaskene så ofte og vi slapp Jardar litt for lett til. En del feilpasninger ødela også en del.

Jardar lå foran det meste av omgangen og hadde på et tidspunkt en 5 måls ledelse.

Mot slutten av kampen startet Grüner opphentingen (akkurat som i forrige oppgjør mot Jardar). Men denne gangen holdt det ikke helt inn. Jardar vant kampen med ett mål.

Mette D gjorde comeback i lilla. Vi fikk god nytte av fangarmene hennes i vårt 5-1 forsvar. Tone bør også trekkes frem da hun hadde noen flotte gjennombrudd og skudd.