onsdag 23. mars 2011

Øvrevoll Hosle - Grüner

En tirsdagskveld på beste vestkant, skulle Grüners damer endelig få sin etterlengtede seier?

Grüner spilte en veldig god angrepskamp, med massevis av gode kombinasjoner, gode skudd og bra trøkk. På egen banehalvdel har vi mer å gå på, både i forsvar og målvakter. Vi er litt for snille, selv om det ble 6 utvisninger (det kunne fort blitt fler om vi ikke hadde minnet oss selv på Grüners regel nummer 4 - dommeren dømmer-vi spiller).

Øvrevoll Hosle kjører samme ankomstmønster som oss. Dette burde vi stoppet effektivt, men de fikk komme litt for lett til. Ut og låse ned spiller med ball, slik som vi har trent på, er nøkkelen. Noe Birgitte gjentar ofte. Samtidig kunne vi utnytte at Øvrevoll Hosle ventet på den siste pasningen i vårt ankomstmønster før de satte inn taklingen ved at toerne kunne stupe rett på mål.

En ting vi kan lære av Øvrevoll Hosle er å fortsette med å gjøre det samme helt til motstanderen finner en måte å stoppe oss på. Fortsett å skyte ned til høyre om du har scoret der, sett den samme finta om du kom gjennom, kjør det samme trekket om vi kommer til en god sjanse, osv.

Resultattavlen viste jevnt resultat gjennom nesten hele kampen, men det virket som om Grüner selv kunne bestemme hvordan kampen skulle ende. Med litt ekstra trøkk i taklingene, litt mer konsentrasjon på pasnings- og skuddkvalitet og litt flere redninger ville dette vært en strålende kamp.

Grüner fikk den etterlengtede seieren og det smakte utrolig godt. Vi gleder oss allerede til å møte Østerdølene i siste seirekamp 2. april.

Kampfakta:
Øvrevoll Hosle - Grüner, 25-29 (12-14)
Gule kort: Øvrevoll Hosle: 3, Grüner: 3
Utvisninger: Øvrevoll Hosle: 3 x 2 minutter, Grüner: 6 x 2 minutter

Grüners lag:
Tone Løseth Lærke (6), Hanne Bergflødt (6), Silje Skyseth Westvig (2), Elisabeth Skjæveland (4), Ane Uleberg (4), Mette Degvold (2), Anette Hansen, Beate Ellingsen (4), Kristine Holte, Karine Storaker Braaten (1), Janne Syversen og Lisa Dahlbak Jacobsen

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Camilla Helsøe

Tilskuere som heiet på Grüner: 7

(Referatet er skrevet av Camilla)

Ingen kommentarer: