søndag 25. september 2011

Bækkelaget 3 - Grüner

Før kampen var beskjeden fra Birgitte at vi skuille spille som vi gjorde forrige kamp og slik vi har gjort på trening i det siste. Spille tøft i forsvar, holde tempo i ankomsten og sette gode avtaler i angrep.

Det ble ikke helt slik vi hadde tenkt. Bækkelaget satte standarden fra start og ledet ganske raskt 5-1. Vi traff ikke helt i forsvaret, vi ble litt lurt av en venstrehendt bakspiller og klarte ikke å pakke godt nok rundt streken.

Men i angrep klarte vi oss ikke så aller verst. Mette har flere fine innhopp fra høyrekanten og Lisi kommer fint opp på første steget.

Vi scorer 9 mål i første omgang, og det er godkjent. Men 18 mål i mot er for mange.

I pausen ble vi enige om å glemme første omgang, jobbe tettere sammen i forsvar, stå med en fot inne på seks meter for å hindre de bevegelige strekspillerne til BSK og være enda tøffere på mulighetene våre i angrep.

Vi klarer dette godt i halve omgangen og knapper inn ledelsen til BSK til seks mål. Men så rakner det litt igjen og Bækkelaget tar hjem en komfortabel seier.

Janne spiller en god kamp selv om vi slipper inn 35 mål. Hun tar flere 100 % sjanser og har gode dobbeltredninger. Andre som bør nevnes er Lisi og Tonje som jobber godt på returløp, og Anette som kommer rett fra halvmaraton for å spille kamp.