tirsdag 20. september 2011

Grüner - Østerdølene

Første omgang bar preg av mange tekniske feil fra begge lag. I angrep gjorde vi det litt vanskelig for oss selv. Vi valgte det kompliserte i stedet for det enkle. Bortsett fra Beate, som skyter noen flotte skudd i mål. Vi fikk satt forsvaret, Lisa plukket viktige baller og reddet en straffe. Østerdølene hadde bare ti mål på oss til pause, mens vi hadde puttet 12 på dem.

I pausen snakket vi om at vi skulle trykke til mer i ankomsten, gjøre enkle kryss og sette avtaler. Trenerne var enige om at jentene hadde mye mer å gå på i etablert angrep. Vi har gode individuelle spillere som blir enda bedre når vi spiller kollektivt og disiplinert i angrep. Vi ble også enige om å fortsette der vi slapp i forsvar.

Som sagt så gjort. Vi gjør det vi har snakket om i pausen og kjører til tider over Østerdølene. Backene setter skuddene, Karine tar returer, skaffer straffer og styrer forsvaret. Anette og Mette løper som noen helter og scorer noen flotte mål. Dette var en knall omgang av samtlige spillere.

Referatet er skrevet av Tone.

Kampfakta:
Grüner - Østerdølene, 29-18 (12-10)
Gule kort: Grüner:1, Østerdølene: 2
Utvisninger: Grüner: 4 x 2 minutter, Østerdølene: 2 x 2 minutter

Grüners lag:
Anette Hansen (4), Mette Degvold (6), Karine Storaker Braaten (2), Lisa Dahlbak Jacobsen, Janne Syversen, Hanne Bergflødt (2), Beate Ellingsen (4), Kristine Holte (1), Tonje Hildebrandt, Ane Uleberg og Elisabeth Skjæveland (10)

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Tone Løvseth Lærke, Silje Skyseth Westvig og Camilla Helsøe

Tilskuere som heiet på Grüner: 11

Ingen kommentarer: