mandag 23. januar 2012

Grüner - Bækkelaget 3

Vi møtte til kamp vel vitende om at Bækkelaget er et godt lag, som det vil bli vanskelig å slå. De ligger faktisk øverst på tabellen.

De første fem-ti minuttene virket det som om vi var litt for klar over dette, og ikke hadde helt troa på oss selv. Men plutselig forstod vi at vi hang ganske godt med, og spillet endret seg betraktelig. Fra og med ti minutter ut i første omgang var det full tenning og innsats på banen. Etter å ha knappet innpå forspranget til Bækkelaget gikk vi til pause 4 mål bak.

I pausen ga trenerne klar beskjed om at bakspillerene skulle opp og skyte på det veldig flate forsvaret til Bækkelaget, sette enkle kryss og fortsette å trykke til i forsvaret for dommerne tillot mye. I tillegg ble vi enige om at de fleste skuddene som ble satt ned hadde gått inn. Så da var det jo en god ide å fortsette å skyte ned.

Beate tok beskjedene til seg og åpnet andreomgang med flere nydelige skåringer fra midten! I tillegg må Mette dras fram. Hun kjempet gjennom hele kampen, ga seg aldri og bidro med mange mål. Vi lå flere ganger bare 2 mål bak, og det andre laget ble tydelig stresset. I angrep hørte Karine BSK-jentene si; Hva er det som skjer'a?

Dessverre holdt det ikke helt inn og Bækkelaget dro litt fra igjen helt mot slutten. Likevel var dette en kjempebra kamp, med super innsats fra alle.

Kampfakta:
Grüner - Bækkelaget 3, 22-27 (10-14)
Gule kort: Grüner: 1, Bækkelaget 3: 1 Utvisninger:
Grüner: 0 x 2 minutter, Bækkelaget 3: 0 x 2 minutter

Grüners lag:
Lisa Dahlbak Jacobsen, Hanne Bergflødt (2), Tonje Hildebrandt, Elisabeth Skjæveland (2), Kristin Haraldsen Bakken, Anette Hansen (2), Karine Storaker Braaten (2), Beate Ellingsen (5), Nina Røise (1), Sofie Halvorsen (1), Mette Degvold (7) og Janne Syversen

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Tone Løvseth Lærke, Silje Skyseth Westvig og Camilla Helsøe
Tilskuere som heiet på Grüner: 5

Referatet er skrevet av Silje

Ingen kommentarer: