lørdag 22. oktober 2005

Årvoll - Grüner

Lørdag 22/10-05 var det duket for nok en tidlig start på dagen i Linderudhallen.Motstander denne gangen var Årvoll.

Det var ganske ruskete vær ute, så alle var ganske glade for at vi fikk varme opp inne ettersom det ikke var kamp før oss i hallen.

Like før kampstart oppdaget vi at det ikke var kommet noen dommere. Det ble litt venting og snakk om avlyst kamp, men lagledere på begge lag ble enige om å dømme kampen sammen.

Grüner startet kampen veldig bra og gikk opp i en 7-2 ledelse midtveis i 1. omgang. Forsvaret var godt og vi kom lett gjennom på backene i angrep.Utover i omgangen slapp vi oss ned og Årvoll hentet inn ledelsen.

Til pause var det likt, 11-11.

2. omgang startet ganske likt 1. omgang. Grüner fikk en ledelse på et par mål, men Årvoll hentet opp og gikk forbi. Begge lag byttet på å ha ledelsen, men Årvoll ble det seirende laget til slutt.

Grüner rotet bort denne seieren. Årvoll fikk komme for lett til på streken i 2. omgang og vi var ikke oppmerksomme nok på deres eneste skytter.

Guri stod en praktfull kamp i mål, med flere strafferedninger, selv om ryggen ikke var helt god.

Toppscorer og vinner av bestemannspremien, gullspenna, ble Tone.

Kampfakta:
Årvoll - Grüner, 21 - 20
Grüners lag:Guri Bjørke - Beate Bratlie, Birgitte Brubakken (2), Bodil Berbu (1), Camilla Helsøe (2), Guro Bottolfsen (2), Karine Storaker, Kristine Holte (2), Mari Solem (1), Sigrun Jansen, Siren Larsen (4) og Tone Løvseth Lærke (6)
Gule kort: 1
Utvisninger: 4 x 2 minutter

Ingen kommentarer: