lørdag 24. oktober 2009

Grüner - Bækkelaget 3

Bækkelaget 3 var helgens motstander i Jordalhallen.

Tone hadde overlatt coaching-ansvaret til Birgitte og gitt en del innstrukser. BSK har scoret mye mål denne sesongen, men har også sluppet inn en god del så det var forsvaret det skulle settes fokus på, og sørge for at de ikke skulle få muligheten til å straffe oss på kontra ved å ha gode pasinger og avslutninger. Alle var enige om at det var en god plan.

Det varte ca. 5-6 minutter ut i første omgang til stilingen 2-3. Herfra og ut var det en del som ikke gikk som planen. Vi ga BSK altfor mange sjanser til å sette fart i mot og de fikk en del enkle mål på kontra. I "etablert" forsvar fikk de komme for lett til ved at høyre bakspiller startet en overgang og venstre toer eller midten kunne fyre av fra 8-9 meter eller sende ballen inn til en svært god Siv Heim Sæbøe på streken.
BSK kunne gå til pause med en komfortabel 23-8 ledelse.

Karine kom med et godt innspill i pausen om at vi måtte stoppe BSK's nr 11 på høyre back som satte i gang spillet, men som ikke skjøt selv. Vi skjønte vel alle sammen at det skulle veldig mye til for at vi skulle gå seirende ut av kampen. Marthe kastet også inn håndkledet pga en vond fot og Camilla måtte hoppe inn i målet.

I andre omgang var det som å se et helt annet Grüner-lag på banen. Tøffe taklinger og god kommunikasjon i forsvar, vi hindret nr 11 å sette i gang spillet og låste ned skytterne.

Angrepet var også mye bedre, vi traff bedre på skuddene, selv om mange fortsatt satt i treverket. Grüner tok ledelsen i omgangen 3-0 og ga aldri fra seg ledelsen i omgangen.

BSK kom opp på uavgjort, 12-12, da det gejstod 10 sekunder av andre omgang. Grüner fikk ballen fort til midten, satte fart med Nina O og Silje på venstre side. Nina O fikk sendt en pasning til Silje som hoppet inn fra kanten med 3 sekunder igjen på klokka og fyrte av et skudd som satt klistert opp i vinkelen. Grüner tok andre omgang 13-12 og kunne være fornøyd med at vi fikk vist noe av det vi kan, i alle fall i en omgang.

Antall feilpasninger i denne kampen er altfor høyt, så skjerpings på alle mann.

Marthe fikk sin debut i lilla. Hun fikk ikke så mye hjelp fra forsvaret den ene omgangen hun stod, men reddet en straffe.