mandag 18. januar 2010

Grüner - Korsvoll

Grüner – Korsvoll
Sist gang vi spilte mot Korsvoll klarte vi bare å skåre tolv mål i løpet av hele kampen. Det var liten tvil om at dette måtte overgås hvis vi skulle klare å vinne den forferdelig tidlige søndagskampen i Oppsal Arena.
Og starten var god. I første omgang var både forsvar- og målvaktspillet suverent. Vi kjempet hardt og hadde imponerende mye energi så tidlig i kampen. Framover kom vi til mange gode sjanser og viste at vi hadde forbedret angrepsspillet siden siste misere mot Gøy. Denne gangen hadde vi imidlertid litt problemer med å skåre på motstanderens målvakt. Det var tydelig for alle at hun hadde et meget lavt tyngdepunkt, likevel satte vi mange av skuddene nede. Men alt i alt en velspilt første omgang med god innsats.
Andre omgang var en helt annen historie. Selv om vi startet bra, raknet det helt i midten av omgangen. Hovedproblemet var pasningene. Vi mistet ballen stadig vekk, og de kjappe motspillerne kunne enkelt kontra ballen i mål. Ti minutter før slutt lå vi klart under, og vi klarte aldri å ta igjen ledelsen.
Del to av vår første sesong i fjerde divisjon starter altså likt som del en. Vi møter noen av de beste lagene, men vi klarer å spille relativt jevnt med dem. Nå må vi bare passe på å holde humøret oppe. Det var noen tendenser til sutring i dagens kamp. Det er selvfølgelig lov å være frustrerte, men som regel blir resultatene bedre hvis man prøver å være hyggelige mot hverandre.



Kampfakta (må beklage at data om Korsvoll ikke er med, kameraet mitt er dritt).
Grüner - Korsvoll, 20-26
Gule kort: Grüner:3
Utvisninger: Grüner: 3

Grüners lag:
Mette Degvold (5 + 2 straffe), Nina Røisa, Hanne Bergflødt (3), Silje Skyseth Westvig (2), Beate Ellingsen, Kari Druglimo-Nygaard (1), Maren kristine Moen (2), Åsa Berge Aabusland, Stine Larsen, Nina Oscarsson (1) og Ane Uleberg (4).

Trener: Karine Storaker

Tilskuere som heiet på Grüner: 2

Ingen kommentarer: