mandag 22. mars 2010

Grüner - Øvrevoll-Hosle

Kampen mot Øvrevoll – Hosle skulle vise seg å bli veldig spennende. Vi lå etter bærumslaget hele veien, men tok dem igjen mot slutten av kampen.

I første omgang sto vi meget bra i forsvar, men vi hadde problemer med ankomsten til motstanderne. Framover spilte vi mot et paddeflatt forsvar, noe som ga gode muligheter for skuddarmene til Hanne, Beate og Ane. Alle tre prøvde seg. Det ble noen skikkelig fine mål, men også en del baller i stanga. Faktisk var dette den store stangskuddkampen.

I andre omgang fikk vi bedre tak på ankomsten til Øvrevoll-Hosle, og de gikk helt i stå i angrep opp til flere ganger. De ble også tydelig stresset av den enorme hylingen fra benken til Grüner. Ubehagelig for de som prøvde å slappe av på benken, men inspirerende for spillerne på banen. All heder til Maren og Tone for dette. Hadde Karine vært med, kunne det nesten blitt for mye av det gode.

Men tilbake til kampen: Denne ble som sagt spennende mot slutten. Da det var to minutter igjen av kampen, lå vi ett mål bak Øvrevoll-Hosle, og vi hadde alle muligheter til utlikning. Nina O fikk en krempasning av Nina R, men ble hindret i å skyte syv meter fra mål. I det aller siste angrepet fikk vi litt hetta og kastet bort ballen, og med det kunne dessverre laget fra Bærum sikre inn seieren i det siste angrepet.

Nok en gang viser vi meget god innsats, og vi kjemper godt i forsvar. Ane spiller enda en bra kamp, hun skaper mye bevegelse i angrep og har mange gode avslutninger som ender i mål. Nina Røise jobber som vanlig som en helt i forsvar, og nå har alle øvelsene i avslutninger fra linja endelig begynt å resultere i mål. Jenta kan jo plassere! Både Hanne og Beate lager noen flotte mål utenifra, Beate med et håndledd som minner om Camilla Andersens i hennes glansdager.

Men noe forbedringspotensial har vi jo. I noen perioder, spesielt i starten av andre omgang, er det fryktelig mange feilpasninger. Og i det aller siste angrepet kunne vi nok holdt hodet litt kaldere. Vi ser ut som hodeløse høns der vi løper rundt og måker ballen over sidelinja. Dessuten kommer nesten alle skuddene utenifra i forsvarshjørnet.

Nå må målet bli å vinne resten av kampene og havne på øverste halvdel av tabellen. Det er jo der vi hører hjemme.

Kampfakta:
Grüner - Øvrevoll-Hosle, 22-23 (10-12)
Gule kort: Grüner: 2, Øvrevoll-Hosle: 1
Utvisninger: Grüner: 2 x 2 minutter, Øvrevoll-Hosle: 1 x 2 minutter,

Grüners lag:
Tone Løvseth Lærke, Nina Røise (3), Beate Ellingsen (3), Hanne Bergflødt (3), Silje Skyseth Westvig (1), Nina Oscarsson (5), Ane Uleberg (6), Kari Druglimo-Nygaard, Maren Moen (1), Janne Syversen og Åsa Abusland

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Henriette Winter og Camilla Helsøe

Antall tilskuere som heiet på Grüner: 3

Ingen kommentarer: