mandag 26. april 2010

Grüner - Hvaler (herrer)

4 spillere er litt i minste laget i en håndballkamp, så Kristian spurte om ikke noen av jentene hadde lyst til å spille en kamp til. Jentene hadde egentlig tenkt å ta en svett øl, men høye på seiersrus fant 6 damespillere ut at de kunne ta en kamp til.

Hvaler og dommerne godtok at Grüner stilte med blanda lag og ved avkast hadde Grüner 5 herrer og 2 damer på banen, og 4 damer på benken.

Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre.

Jentene fikk ingen spesialbehandling. Mette fikk noen karusellrunder på kanten da hun forsøkte å stoppe en fintende venstrekant og Camilla ble dyttet rundt inne på linja. Men jentene bet fra seg og scoret sågar 4 av Grüners mål.

I løpet av første omgang måtte to av Grüners herrer ut med skade. Da Geir måtte ut som førstemann var 3 av utespillerne jenter. Tore kom seg etterhvert frem til Jordal og kunne avløse en av jentene. Og da Knut hinket ut måtte Camilla stille seg i mål.

30 sekunder før 1. omgang var slutt tok Birgitte time-out. Laget ble enige om å kjøre 'Den Flygende Svensken'. Som sagt så gjort, Birger tok sats, hang/fløy og satte balen i mål.

Til pause var resultatet 11-13. Og da ankom også Carlos hallen.

Etter pause fikk Hvaler litt mer overtaket i kampen, men Grüner bet seg fast 2 mål bak et godt stykke ut i omgangen.

Mot slutten av omgangen fikk Hvaler en litt større ledelse og Grüner rotet bort noen sjanser. Dermed endte det med seier til Hvaler.

Litt synd det skulle ende slik i noe som kan vise seg å være Grüners herrelags siste kamp. Jentene krysser fingrene for at gutte klarer og vil stille lag til høsten også.

Kampfakta:
Grüner - Hvaler, 24-31 (11-13)
Gule kort: Grüner: 0, Hvaler: 0
Utvisninger: Grüner: 2 x 2 minutter, Hvaler: 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Knut Fahadi, Kristian Hødnebø (3), Asbjørn Solem (2), Juan Carlos (1), Birger Emanuelsen (6), Geir Teigland (1), Tore Mjelde (7), Beate Ellingsen, Mette Degvold (2), Camilla Helsøe (1), Silje Skyseth Westvig (1), Hanne Bergflødt og Ane Uleberg

Støtteapparat: Birgitte Brubakken

Ingen kommentarer: