mandag 6. desember 2010

Grüner - Øvrevoll-Hosle

Vi spilte to ganske jevne kamper mot Øvrevoll-Hosle i fjor, med en seier til hvert av lagene, men så langt i år stod Øvrevoll-Hosle uten seier.

Før kampen klarte vi å skremme Agnes med et brøl i garderoben. Kunne vi skremme Øvrevoll-Hosle på banen også? Svaret var ja.

Med solid støtte fra tribunen og på benken spilte Grüner en god kamp hvor seiern aldri var truet. Selv ikke når vi hadde to utvisninger samtidig. Alle jentene kjempet som løvinner og viste at denne kampen ville vi vinne.

Vi må skjerpe oss litt mer i forsvar mot bevegelige strek-spillere, men alt i alt var vi gode både fremover og bakover på banen.

Silje var uredd i kontringene sine (ingen nøling der i gården), Nina O var sikker som banken med 10 mål, Lissi, Ane og Nina fikk satt inn noen skikkelige taklinger, Lissi rettet opp et bomskudd med å snappe kontringsballen og sette ballen i mål, Tone hadde noen supre pasninger og innspill og Birgitte har virkelig fått dreisen på når time-out-kortet skal legges på bordet.


Kampfakta:
Grüner - Øvrevoll-Hosle, 24-19 (13-9)
Gule kort: Grüner: 1, Øvrevoll-Hosle:2
Utvisninger: Grüner: 2 x 2 minutter, Øvrevoll-Hosle: 2 x 2 minutter

Grüners lag:
Camilla Helsøe, Karine Storaker Braaten, Tone Løvseth Lærke, Nina Røise (2), Kristine Holte, Elisabeth Skjæveland (5), Nina Oscarsson (10), Beate Ellingsen, Ane Uleberg (3) og Silje Skyseth Westvig (4)

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Mette Degvold, Hanne Bergflødt, Kari Druglimo-Nygaard og Agnes Holte

Tilskuere som heiet på Grüner: 8

Ingen kommentarer: