mandag 13. desember 2010

Østerdølene - Grüner

Grüner kom til Klementsrudhallen, klare for å vinne siste kampen før jul, og starte klatringen på tabellen. Det gikk heldigvis akkurat som planlagt, selv om kampen ble litt mer spennende enn nødvendig.

Grüner startet kjempebra, med stor fart i ballen, gode skudd og et hissig ankomstspill. Til oss å være, fikk vi inn riktig så mange mål de første 20 minuttene av omgangen. Det ryktes også at de på tribunen var imponert!

Hanne kjørte en perle av en "Maren-spesial" (har hun øvd?), Nina O skåret mange fra høyreving, og Noreg-bevegelsen skapte mange muligheter for skytterne våre. Vi spilte rett og slett veldig bra, selv om vi slurvet litt med innsatsen når det gjaldt å få tak i returballene etter Camillas mange redninger.

Vi gikk til pause med en solid ledelse, men Østerdølene hadde fått slippe litt mer inn på oss de siste ti minuttene av førsteomgangen.

Andre omgang trenger vi ikke å si så veldig mye om. Det gikk plutselig litt saktere, og skuddene satt plutselig ikke like sikkert. Likevel; vi vant kampen, og fikk 2 nye poeng i julegave.

Kampfakta:
Østerdølene - Grüner, 22-26 (9-17)
Gule kort: Østerdølene: 1, Grüner: 1
Utvisninger: Østerdølene: 0 x 2 minutter, Grüner: 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Janne Syversen, Camilla Helsøe, Karine Storaker Braaten (1), Tone Løvseth Lærke (3), Nina Røise (1), Silje Skyseth WEstvig (2), Hanne Bergflødt (3), Nina Oscarsson (5), Beate Ellingsen (3), Elisabeth Skjæveland (4), Linda Hermanrud og Ane Uleberg (4)

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Maren Moen, Mette Degvold og Mette Reistad

Antall tilskuere som heiet på Grüner: 6

Referatet er skrevet av Silje

Ingen kommentarer: