fredag 21. september 2012

Grüner - BI Athletics

Lørdag 15. september var det duket for første seriekamp i 5. divisjon sesongen 2012/2013. Grünerjentene møtte opp i de fine treningsdressene, med blikket rettet mot seier. Og Grünersupporterene møtte mannssterke opp, Anette hadde til og med tatt turen fra Italia.

Før kampen manet Birgitte om at det var forsvaret vi skulle fokusere på. Et godt forsvar setter standarden og gir selvtillit også fremover på banen. Vi. skulle også skyte smart fremfor hardt når vi kom opp i angrep

Det virket som om budskapet gikk inn hos jentene for vi satte forsvaret fra start, BI-spillere som kom innenfor 9-meteren fikk kjenne at her var det Grüner som bestemte.

Nina O gjorde comeback etter en skadefylt sesong i fjor og satte omtrent alle sjansene sine i første omgang.

Omtrent 20 minutter ut i første omgang var Grüner foran med 4 mål, men vi fikk så en liten downperiode og BI knappet inn på ledelsen og var 2 mål bak ved pause.

Andre omgang startet som den første, men også i denne omgangen hadde vi en periode hvor vi ikke spilte helt som vi kan. BI gikk opp i en 5-måls ledelse. Men Grünerjentene skjerpet seg, satte forsvaret igjen og begynte å sette sjansene.

5 mål ble til 4 så 3, og etterhvert ledelse og 3-måls seier.

Det var en skikkelig lagseier. Alle jentene ofret seg, kastet seg etter løse baller og uansett hvem som stod i midtforsvaret var det solid. Det gode forsvarsspillet ga oss også mange gode muligheter i kontra og ankomst.

Silje V fikk sin offisielle Grüner debut i denne kampen.

Vi har fortsatt mye å gå på, men setter vi forsvaret i 2 x 30 som vi tidvis gjorde i denne kampen skal de fleste av lagene få det tøft.