lørdag 15. oktober 2005

Grüner - Uranienborg

Lørdag 15/10 møtte Grünerjentene morgenfriske og raske i Linderudhallen til kamp mot Uranienborg.

Kampen startet litt famlende av begge lag. Det tok nesten fem minutter før den første scoringen kom. Uranienborg scoret først og fikk en ledelse på 2-3 mål.

Grüner fikk ikke satt forsvaret som vi pleier. Det var ikke like aggresivt og tøft som vanlig. Uranienborg fikk komme for lett til skudd, på gjennombrudd og innspill til strek.

Vi famlet også unødvendig mye med ballen. Spesielt i kontra var det mange pasninger som ikke kom frem til tenkt mottaker.

Omlegging til 5-1 i slutten av første omgang hjalp litt, men Uranienborg var foran til pause. Stillingen var 8-12.

Etter pause var kampen jevnere, men Grüner gjorde fortsatt for mange feil til at vi kunne hente inn Uranienborgs ledelse. Særlig hadde vi vanskelig for å takle Uranienborgs 5-1 forsvar.

Noen lyspunkt var det. Hege stod en glimrende 2. omgang, med mange flott parader. Tone og Camilla hadde hver sin fulltreffer der ballen satt klistret oppe i venstre hjørne.

Kampen endte med seier til Uranienborg 17-22.

Siren ble toppscorer med syv mål, men det var Hege som fikk bestemannspremien, gullspenna.
Sigrun gjorde comeback i Grünertrøya etter to år på Lillehammer.