mandag 15. september 2008

Høybråten/Stovner - Grüner

Stovnerhallen søndag 14. september var tid og åsted for Grüner damenes første seriekamp sesongen 2008/2009. Vi var litt spente, statistikken mot Høybråten/Stovner var ikke den beste før kampstart* (tre tap på de fire siste møtene), men vi hadde hatt en god oppkjøring i Gilde-Cup to uker før seriestart.

Vi fikk satt forsvaret nesten helt fra start, Høybråten/Stovner scoret de to første målene i kampen, men fra 2-3 ga vi aldri fra oss ledelsen i kampen.

Forsvaret var solid og tøft hele kampen, vi slet litt mer i angrep, særlig med en del skudd utenfor og et par brente 7-metere. Men vi kommer oss til sjansene, avtalene fungerer bra og vi lar ballen gå til vi får en mulighet i stedet for å fyre av et skudd på en dårlig sjanse. Det er bare å stille inn skuddarmen så kommer vi til å score mange mål fremover.

2. omgang starter litt dårlig, men vi henter oss inn igjen og seiler fra mot slutten. At Grüner vinner både 1. og 2. omgang tilhører sjeldenhetene. La oss fortsette med det.

Og sjekk ut tabellen, vi leder serien.

Kampfakta:
Høybråten/Stovner - Grüner, 13 - 20
Utvisninger: Høybråten/Stovner 5 x 2 minutter, Grüner 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Silje Skyseth Westvig, Hanne Bergflødt, Tone Løvseth Lærke, Mette Degvold, Bodil Berbu, Nina Røise, Trine Straume Fjeldmann, Karine 'Oscar' Storaker, Kristine 'Jørand' Holte og Camilla Helsøe.
Trener: Beate Ellingsen

Tilskuere som heiet på Grüner: ca. 6

* 26/11-2006 Grüner - Høybråten/Stovner, 19-25, 18/3-2007 Høybråten/Stovner - Grüner, 25-20, 10/11-2007 Grüner - Høybråten/Stovner, 22-19, 1/3-2008 Høybråten/Stovner - Grüner, 26-24.