lørdag 6. desember 2008

Grüner - Ellingsrud 2

Stemningen på tribunen var stor da Kristine dro frem nye drakter. Kjempefine og med sponsorlogo. Takk til Anders som har sponset nye drakter.

I garderoben før kampen ba Beate oss om å ikke ta for lett på Ellingsrud 2. De ligger riktignok nederst på tabellen uten poeng så langt, men tapte bare med tre mål for Vollen som slo oss med et. Det skulle vise seg at hun fikk rett.

Grüner ledet 2-1, men Ellingsrud 2 kom seg foran og var der stort sett resten av omgangen. Vi spilte godt i forsvar og ble reddet av Åsa flere ganger om vi slapp Ellingsrud 2 gjennom. Og i angrep kjørte vi avtaler og bevegelsene satt som de skulle, det var bare fryktelig vanskelig å omsette gode sjanser i mål. Det skulle vise seg å være vanskelig på kontra også.

Vi fikk også et par unødvendige utvisninger. Vi bør kanskje gjøre om regel 4 til at det ikke er lov til å si f....-ordet på kamp.

De siste ti minuttene av første omgang hevet vi oss derimot godt. Skuddene satt bedre og vi kunne gå til pause på stillingen 10-10.

I andre omgang fortsatte vi godt bakover på banen og etterhvert satt skuddene bedre også. Vi scoret utenfra og Birgitte fikk virkelig tilbake selvtillitten alene med målvakt i kontra.

Vi kjørte flere avtaler i denne kampen enn noen gang før. Og nettopp avtalene ga oss gode muligheter i denne kampen. Enkle kryss, kantinnstartinger, Svensk, Grüner og Noreg, alle fungerte godt i denne kampen.

Det ble en liten down-periode i andre omgang også, men vi skjerpet oss ganske raskt, og kunne reise fra Jordalhallen ganske fornøyde med en 26- 18 seier.