mandag 12. oktober 2009

Østerdølene - Grüner

Grüner har nå startet en lang seiersrekke med to strake seire. Denne kampen ble aldri spennende, til det var Grüner for overlegne. Når det er sagt, spilte Grünerspillerne ikke opp mot sitt beste, og som trener Tone oppsummerte kampen: ”Jeg velger å tolke det positivt at vi har mye mer å gå på”.

Første omgang endte 9-6 til Grüner. Forsvarsspillet var greit, men vi hadde en del problemer framover. Spesielt slurvet vi med pasningsspillet, og flere angrep endte med at ballen havnet over sidelinja enn i målet. Østerdølene valgte å være stille som østers i forsvar, noe som skapte en daff stemning. Var dette noe som smittet over på Grünerspillerne?

I andre omgang ble forsvaret enda bedre, mens angrepsspillet var mer kreativt og løssluppent. Det var også antydning til smil og jubling. Dette resulterte i at Grüner raskt rykket kraftig fra motstanderlaget og punkterte kampen. Vingene våre var de beste i denne kampen. De løp, mottok ball og satte den sikkert i mål. Og Åsa var ganske flink i målet.

Øvrig informasjon:
• Kampen hadde to debutanter: Tonje sesongdebuterte, mens Ane var helt fersk. Førstnevnte hadde med kjæreste og foreldre som tilskuere, men ble dessverre belønnet med rødt kort allerede i første omgang. Dommerne viste liten forståelse for at noen brystkasser bare er hardere enn andre. Ane skjøt og skjøt, enten i stanga eller like utenfor. Bare uflaks, neste gang blir det full klaff. Ane hadde forøvrig med seg sin søramerikanske kjæreste, som overraskende nok skjønte hva sporten håndball går ut på. Han storkoste seg mens han kastet innpå vafler like hyppig som Ane traff stanga.
• Kampens største jubelscene utspant seg like før avkast. Da vant nemlig Hanne kron eller mynt-konkurransen mot Østerdølenes kaptein. Jippiiiiii!
• Grüners faste supporterklan, Kaffe latte-berget, tømte kafeen for vafler, som forøvrig var meget gode.