onsdag 18. november 2009

Øvrevoll Hosle - Grüner

Tirsdagens motstander var Øvrevoll Hosle som ennå ikke hadde tapt en kamp. Vi hadde både trekvart kamp fra søndag og en mandagstrening i beina. I tillegg var Hoslehallen plassert bakerst i Norges største byggefelt(Bærum), og for de uten GPS ble veien til hallen lang.

Dette skulle vise seg å få liten betydning for kampens utfall. Vi startet godt. Første omgang vant vi med ett mål. I løpet av de første 30 minuttene slapp vi bare inn syv baklengs. Øvrevoll Hosle var vanskelige å få tak på i forsvar, men grünerjentene kjempet knallhardt bakover.

I andre omgang slet vi med forsvaret i starten, og bærumsjentene innhentet oss. Men utover i omgangen fant vi tilbake til det knallharde forsvarsspillet fra første omgang. I tillegg satt både kryss, overganger og ”Dåsa” framover, noe som resulterte i mange mål fra distanse. Mot slutten tok vi også motstanderne på både kondisjon og motivasjon. Vestkantjentene ble gretne og trege, mens vi var både spretne og tørste på seier.

I denne kampen må Anes innsats trekkes fram. Hun var farlig og skoret mange flotte mål. Særlig i de avgjørende sluttminuttene, hvor tiden skulle trekkes ut, ble hun avgjørende. I tillegg må Ninas enorme forsvarsinnsats berømmes. Hun kjempet som en terrier og hadde hele tiden fokus på ballen. Mette snappet mange baller og var også en konstant trussel fra vingen.

Men til syvende og sist var dette en lagseier. Vi holdt humøret og moralen oppe, selv da det så ut til å rakne i andre omgang. Med det gikk Øvrevoll Hosle på sitt første tap i år.

Opp til flere grünerjenter reiste hjem og feiret seieren med en pils foran tv-en.

Kampfakta:
Øvrevoll Hosle- Grüner, 18-22 (7-8)
Gule kort: Øvrevoll Hosle: 0, Grüner: 1
Utvisninger: Øvrevoll Hosle: 0 x 2 minutter, Grüner: 2 x 2 minutter

Grüners lag:
Nina Røise, Mette Degvold (6), Åsa Abusland, Hanne Bergflødt (2), Ane Uleberg (5), Maren Moen (1), Stine Larsen (1), Camilla Helsøe (1), Karine Storaker (1), Beate Ellingsen (2) og Silje Westvig (3)

Trener: Tone Løvseth Lærke og Birgitte Brubakken

Tilskuere som heiet på Grüner: 5

1 kommentar:

Kristine sa...

jeg er så stolt av dere! Dette lover godt:)