mandag 11. januar 2010

Gøy HK - Grüner

Gøy hadde bare tapt en kamp før de skulle møte oss, men vi hadde friskt i minne at vi nesten slo dem før jul, og følte derfor ingen frykt for jentene i skjørt før kampen ble blåst i gang.

I første omgang spilte vi relativt godt. Vi hadde perioder der vi dro i fra Gøy, men de tok oss igjen hver gang. Først og fremst slet vi med ankomsten deres. Ellers var både forsvars- og keeperspill flott. Framover fikk vi ikke helt til ankomstspillet, men tempoet i etablert angrep var bra.

I andre omgang raknet angrepsspillet noe. Vi scorte bare seks mål, og da er det vanskelig å vinne håndballkamper. Problemet var lite oppfinnsomhet og manglende bevegelse. Dette førte til at vi fikk passivarmen opp fra dommer og måtte avslutte på det som egentlig var halvsjanser. Det skal også nevnes at Gøy spilte godt i forsvar. Det samme gjorde forresten Grüner. Hadde vi spilt like godt framme som bak, hadde vi nok lett vunnet denne kampen. Halvveis i andre omgang mistet vi overtaket på miniskjørtjentene, og de rykket i fra oss.

Nok en gang må det nevnes at selv om vi tapte, var humøret på banen bra. Det ser ut til at surmulingen fra i fjor er borte. Ellers var, som nevnt over, forsvaret jevnt over bra, særlig Ane sto for en bragd da hun i andre omgang elegant kjempet motstanderlagets beste spiller ut av kampen. Begge keeperne gjorde det bra. Janne fikk markert seg skikkelig da hun kom inn for Åsa halvveis i andre omgang. Hun reddet både ving- lang- og nærskudd. Hanne fikk etterhvert prikket inn en del langskudd, alle nede til venstre for keeper. Maren fikk også markert seg med en skikkelig hoftesving – rett opp på tribunen med henne.

Birgitte gjorde sin ordentlige debut på trenerbenken. Før kampen hadde hun sagt tydelig i fra om at hun var en stille og beskjeden jente som ikke kom til å sjefe over oss, men dette glemte hun i kampens hete. Hun ga klare beskjeder og var ikke redd for å la de som fungerte best få spille mye. Fin debut!

Alt i alt en middels god kamp mot et lag som ligger høyt på tabellen. Forbedringspotensiale: Oppfinnsomhet i angrepsspillet.

Kampfakta:
Gøy HK - Grüner, 23-18 (10-12)
Gule kort: Gøy HK: 2, Grüner: 3
Utvisninger: Gøy HK: 2x2 minutter, Grüner: 2 x 2 minutter
Røde kort: Gøy HK: 0, Grüner 1

Grüners lag:
Camilla Helsøe, Hanne Bergflødt (6), Maren Moen (1), Nina Røise (1), Kari Druglimo-Nygaard (1), Åsa Abusland, Janne Syversen, Beate Ellingsen (1), Nina Oscarsson (1), Silje Skyseth Westvig (2), Mette Degvold (3) og Ane Uleberg (2)

Trener: Birgitte Brubakken, Kristine Holte og Karine Storaker Braaten

Tilskuere som heiet på Grüner: 5

Ingen kommentarer: