mandag 5. september 2011

Vålerenga 2 - Grüner

Før kampen ble vi enige om tre ting. Vi skulle spille knalltøft i forsvar og fortsette det gode samarbeidet mellom målvakt og forsvar, vi skulle kjøre ankomst og vi skulle holde oss til avtaler som ble satt i angrep.

Første omgang startet helt forrykende. Alle jentene holdt seg til det vi var enige om før kamp og alle tok ansvar. Grüner har neppe spilt en bedre omgang enn det som ble prestert i Haugerudhallen noensinne. Forsvaret var tilnærmet ugjennomtrengelig, Lisa plukket det meste som kom forbi av skudd, tempoet var strålende og innøvde bevegelser i angrep satt som de skulle.

Grüner gikk til pause med en 6-måls ledelse.

Lisa oppsummerte omgangen best da hun fikk skryt for god innsats:
- Det er jo ingenting å gjøre, forsvaret tar alt.

I pausen ble vi enige om å gjøre de samme tingene i andre omgang som før kampen.

Vålerenga hadde tydeligvis bestemt seg for å heve seg noen hakk i andre omgang og vi klarte ikke helt å holde det gode spillet fra første omgang. Vålerenga jobbet seg opp i ryggen på oss. Mot slutten var det jevnt og Vålerenga gikk seirende ut av kampen.

Vi led nok litt av at vi kun hadde to innbyttere, at Hanne måtte gi seg litt ut i andre omgang og at Tone ble skadet på tampen av kampen. Men alle Grüner-jentene stod på som helter og første seriekamp er absolutt godkjent.

Kampfakta:
Vålerenga 2 - Grüner, 23-20 (6-12)
Gule kort: Vålerenga 2: 1, Grüner: 2
Utvisninger: Vålerenga 2: 2 x 2 minutter, Grüner: 2 x 2 minutter

Grüners lag:
Karine Storaker Braaten (1), Tone Løvseth Lærke (4), Nina Røise, Elisabeth Skjæveland (3), Kristine Holte (1), Hanne Bergflødt (2), Lisa Dahlbak Jacobsen, Mette Degvold (7) og Anette Hansen (2)

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Tonje Hildebrandt og Camilla Helsøe

Tilskuere som heiet på Grüner: 5

Ingen kommentarer: