lørdag 17. september 2005

Grüner - Ullern

Lørdag 17/9 13:25 i Linderudhallen var det duket for første seriekamp 2005/2006 for Grüners eminente damer. Motstander var Ullern.

Alle gledet seg til første seriekamp og humøret var på topp. Selv oppvarmingen gikk som en drøm.

Ullern gikk ut i et vanvittig tempo fremover på banen, som ga dem ledelsen 1-3 ganske tidlig. Ullern klarte ikke å holde tempoet oppe mer enn halve første omgang. Grüner satte også etterhvert forsvaret og hentet inn forspranget. Det var jevnt til pause, 9-9.

Etter pause var det jevnt ca. 10 minutter, da dro Ullern litt fra igjen og Grüner klarte ikke å hente inn igjen Ullerns ledelse.

Grüner stilte til kamp med 2 målvakter, 3 kanter, 3 streker og 2 backer. Tone, den ene backen og kampens toppscorer, fikk en overtråkk et lite stykke ut i andre omgang. Det viste det seg å bli litt tynt, spesiellt på back-plass. Vi skulle gjerne hatt med et par backer til. Da hadde nok sluttresultatet sett anderledes ut.

Forsvaret satt bra stort sett hele kampen. Vi hadde en tøff linje, alle tok i like hardt og innsatsen var det ikke noe å si på. Vi tapte på at angrepsspillet ikke var samspilt, da vi var få spillere, og kantene og strekene måtte spille på uvante plasser hele kampen.

Kampen endte med Ullern-seier. Men de må skjerpe seg til returkampen, da går vi for seier.

Kari debuterte i den lilla Grüner-trøya og får mer enn godkjent karakter. Vi er glade for å ha Kari med på laget. En ressurs både som spiller og humørspreder.