søndag 25. september 2005

Oslostudentene 3 - Grüner

Søndag 25/9 var det bortekamp mot Oslo Studentene 3 i Skøyenhallen. Grüner var optimistiske med tanke på at vi var bedre rustet på alle plasser enn forrige kamp.

Denne gangen stilte vi med 2 målvakter, 3 kanter, 2 streker og 5 bakspillere. Beate sov litt godt og kom først litt ut i første omgang.

Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre til 2-2 et stykke ut i første omgang.Grüner hadde et godt etablert forsvar, men vi fikk ikke angrepsspillet til å flyte. Vi gjorde mange personlige og tekniske feil og klarte ikke å tilpasse oss OSI 5-1 forsvar. Det ble mye en mot en i stedet for å angripe som et lag. Det straffer seg mot et såpass kontringsterkt lag som OSI. Til pause hadde OSI en solid 13-5 ledelse.

I andre omgang tok Grüner virkelig kommandoen fra start, med et solid og tøft forsvar. OSI hadde vanskeligheter med å komme seg forbi og når Hege var i det umulig hjørnet ble det ikke mange mål for OSI.

Angrepsspillet fulgte også etter, og det et helt annet Grünerlag på banen etter pause. OSI's ledelse ble knappet inn til 3 mål før de fikk noen lette kontringsmål mot slutten av kampen. Grüner vant andre omgang 9-8, men kampen endte med seier 21-14 til OSI.

Til neste kamp skal vi ta med oss det tøffe, etablerte forsvaret og innsatsen vi viste i andre omgang. Vi må bare få det til i begge omganger.

Også denne kampen hadde vi en debutant i den lilla Grünerdrakten. Trine gjorde en god figur og kom på mange fine gjennombrudd.

Hege spilte som nevnt en fantastisk andre omgang, hadde mange utrolige redninger. Også en med panna. Men det var Anja som stakk av med bestemannspremien, hun får spille med gullspenna neste kamp. Det er mange som ønsker å overta gullspenna etter neste kamp, så Anja må stå på for å vinne den også neste helg.

Kampfakta :
OSI 3 - Grüner, 21-14
Grüners lag :Guri Bjørke, Hege Kleven - Beate Bratlie, Birgitte Brubakken, Bodil Berbu, Camilla Helsøe, Guro Bottolfsen, Karine Storaker, Kristine Holte, Tone Løvseth Lærke og Trine Straume Fjeldmann.
Gule kort : 1
Utvisninger : 3 x 2 minutter

Ettersom sekretæriatet i hallen ikke noterte hvem som scoret kan vi ikke presentere hvor mange mål den enkelte Grüner-spiller scorte.