onsdag 27. januar 2010

Vålerenga 2 - Grüner


Endelig skulle vi spille i deilige Jordalhallen igjen etter mange hjemmekamper i rare østkanthaller uten vafler og oppvarmingsmuligheter. Kaffe latte-berget kunne til og med melde om varme og store vafler denne gangen. Vanligvis er vaffelkvaliteten det eneste aberet med Jordalhallen.

Så over til det viktige: Det sportslige. Vi slo Vålerenga med ett mål i høstsesongen, og siden vårens mål er å slå minst like mange lag som vi slo i høst, hadde vi press på oss. Førsteomgangen var strålende med godt spill både framover og bakover. Særlig forsvarsspillet må trekkes fram.

Men så glapp det i andre omgang igjen. Ikke like ille som i forrige kamp, kvaliteten var høyere denne gangen, men vi har lagt oss til en uvane: Litt slapt spill halvveis i andre omgang som fører til at motstanderne rykker fra. Kampen var spennende nesten helt til slutt, men Vålerenga var et lite hode foran oss de siste minuttene, og det ble tomålstap.

Til tross for tapet hadde vi lært noe siden sist gang: Vi skal ikke sutre. Så humøret holdt seg stort sett bra. Nå må vi bare lære enda mer: Vi kan prøve å vinne andreomganger også.



Kampfakta
Vålerenga 2: 22
Grüner: 20

Gule kort: Grüner
Utvisninger: Grüner 1 (?)

Grüners lag:
Hanne Bergflødt (3), Silje Westvig (4), Nina Røise (2), Maren Kristine Moen, Åsa Aabusland (4. divisjons beste keeper), Beate Ellingsen (1), Nina Oscarsson (4), Ane Uleberg (3), Stine Larsen (1), Kari Druglimo-Nygaard (1).

Trener: Karine Storaker

Tilskuere som heiet på Grüner:
Ihvertfall 8. Bra oppmøte!

Ingen kommentarer: