tirsdag 2. februar 2010

Grüner – Østerdølene





Endelig klarte vi å vinne en andreomgang, det var det gledelige å ta med seg fra denne kampen.
Vi stilte noe reduserte til den sene søndagskampen mot Østerdølene. Verken Hanne, Camilla eller Kari kunne være med. Dermed hadde vi bare to innbyttere da dommeren blåste i gang, og litt ut i kampen var det ”et eller annet som knyttet seg i låret” til Stine, så da måtte Nina O og Mette spille back en stund. Hallen var varm og hadde dårlig luft, noe som skapte bekymring. Særlig siden Østerdølene hadde benken full av spillere.
Men det er jo som kjent ikke kvantitet som teller, heller kvalitet. Og siden Grüner har flust av kvalitet(er), var det vi som gikk av med seieren til slutt. Men den satt langt inne. Vi gikk til pause med færre mål enn motstanderen. Det ble hvisket ord som ”pinlig” og ”slapt”, for ærlig talt: Det andre laget var ikke et lag man bør tape for. Verken forsvaret eller keeperne hadde gjort det stort i første omgang.
I andre omgang var det, om enn ikke superspill, så langt bedre tempo. Trener Karine valgte å sette Mette ut i en 5-1-formasjon. Dette skulle vise seg å være en taktisk genistrek. Mette har lange armer og er i det hele tatt veldig irriterende å spille mot når hun slenger ut alle lemmer mot ballen. Hun både snappet kula og stoppet opp angrepet til motstanderen. Med 10 minutter igjen var vi likt med motstanderen for første gang i kampen. Mot slutten var det ekstremt spennende, men Janne punkterte det som var av nerve da hun reddet kampens siste straffe. Seieren var sikret!
Akkurat som sist gang vi spilte mot Østerdølene var det som preget oss slapphet og bomskudd. Både Ane og Mette bommet mye på mål, men Mette fikk satt inn en del rush og straffer etterhvert. Karine klarte å være tålmodig og ikke kjefte på oss.
Det siste må vel kalles kampens store prestasjon.

Kampfakta:

Gule kort: Grüner (3), Østerdølene (3)
Utvisninger: Grüner (2), Østerdølene (2)

Grüners lag:
Mette Degvold (5 og 2 straffer), Nina Røise (2), Silje Skyseth Westvig (2). Beate Ellingsen (2), Maren Kristine Moen, Åsa Berge Abusland, Stine Larsen, Nina Oscarsson (4 og 2 straffer), Ane Uleberg (2) og Janne Syversen (to viktige strafferedninger!)

Trener: Karine Storaker

Tilskuere som heiet på Grüner: 2 snille.

Ingen kommentarer: