lørdag 14. januar 2006

Grüner - Monolitten

Hjemmekamp mot Monolitten i Jordalhallen lørdag 14. januar.

Fullt mannskap var klare til kamp. Gunhild og Nina er tilbake fra henholdsvis Slovakia og Mexico, og fikk sine comeback i denne kampen.

Før kampen hadde vi fokus på faste avtaler i ankomst og etablert angrep.

Forsvaret var veldig solid i 1. omgang og da kom angrepsspillet også godt i gang.Til pause var vi foran med 11-6.

Andre omgang startet som den første, med solid forsvar, og vi dro ytterligere i fra.Kim ville da at vi skulle ha det moro og bestemte seg for at 4-2 forsvar var løsningen.Det førte til kaos, både bakover og forver på banen. Vi har aldri spilt 4-2 forsvar før og alle var usikre på hvor de skulle ha sin posisjon og hvem de skulle dekke.

Denne usikkerheten spredte seg til angrepsspillet vårt og Monolitten kom inn i kampen igjen og var to mål bak på det nærmeste.

Vi la om til 5-1 forsvar uten særlig bedring. Vi avsluttet kampen med å gå tilbake til vårt solide 6-0 forsvar og kunne hale i land seieren med 27-19.

Moralen er; ikke prøv å forandre på noe som fungerer bra.

Kampen om gullespenna for beste spiller stod mellom Guri og Siren. Siren trakk det lengste strået i den duellen.

Guri fikk likevel pris ,den røde hissigproppspenna, for kampens kommentar da hun roper til medspillerne etter en av mange strålende redninger i 2. omgang:'Hvis ikke dere har tenkt til å vinne denne kampen, så har i alle fall jeg det!'