søndag 29. januar 2006

Linderud 2 - Grüner

Søndag 29. januar spilte vi bortekamp mot Linderud 2 i Linderudhallen.

Nesten fullt lag for en gangs skyld, får vi 2 minutters utvisning allerede før kampstart. Utvisningen var for usportslig opptreden. Dommer hadde gjort Kim oppmerksom på at det ikke var tillatt å bruke krukkeklister i Linderudhallen, men beskjeden hadde ikke kommet videre til spillerne og Siren fikk en 2 minutter da hun tok på klister.

Men vi spilte bra i utvisningsperioden og ledet sågar 2-0.

Kantene kom godt i gang og scoret nesten alle målene i 1. omgang. Men siden bakspillerne ikke tok noe særlig skuddansvar, hjalp ikke et tøft forsvar og gode kanter oss til ledelse til pause. Linderud var foran 9-8.

2. omgang startet vi bra i både forsvar og angrep. 15 minutter ut i omgangen ledet vi 17-12. Et solid forsvar med gode kontra la grunnlaget for den ledelsen. Et tegn på at forsvaret sitter og at vii kjører gode kontra var at både Gunhild og Camilla var først oppe i angrep. Det er ikke ofte de to er raskest opp. Og når Gunhild i tillegg scorer i kontra er vi gode.

Men herfra og ut var det Linderud som tok over initiativet.Kim byttet ut tre spillere på en gang og da mistet vi flyten forover og bakover på banen. To scoringer på de siste 15 minutter er ikke bra.

Kampen endte uavgjort 19-19. Noe Linderud nok er mer fornøyde med enn Grüner.