lørdag 1. april 2006

Grüner - Haslum I.L. 2

Siste seriekamp i sesongen 2005/2006 ble spilt mot Haslum 2 i Jordalhallen lørdag 1. april.

Vi møtte mannssterke opp i god tid før kamp. Mest for å heie på herrelaget som spilte før oss. Vi fikk sett 1. omgang før vi måtte forberede oss til vår egen kamp.
Herrene vant for øvrig sin kamp mot Tistedal 2 36-21 og endte på tredje plass på tabellen.

Damene startet sin kamp bra, og lagene fulgte hverandre de første 20 minuttene. Frem mot pause falt vi litt i intensitet i forsvar og Haslum dro fra til 10-15 ledelse ved halvspilt kamp.

Vi hadde med 13 spillere til denne kampen og kunne derfor bytte ofte, men vi utnyttet ikke dette godt nok. Det var litt halvveis over det hele, i hvert fall siste halvdel av 1. omgang.

Etter pause holdt Haslum ledelsen med 4-5 mål.

Men da ti minutter gjenstod så det ut til at Grüners damer virkelig fikk opp dampen. Temperaturen i Grünerleieren var høy. De som satt på benken klappet og egget opp de på banen mens vi var i forsvar, og klarte kanskje å stresse Haslumspillerne litt.

Vi knappet inn på Haslums ledelse. 5 mål ble til 4. 4 mål ble til 3. To minutter før slutt klarte vi å utlikne. I neste angrep scoret Tone igjen og vi var plutselig i ledelsen.

Haslum hadde sjansen til å utlikne, men klarte det ikke.

Grüner fikk et angrep til. Og tro det eller ei vi scoret igjen. Guro med en flott overgang og avslutning fra strek denne gangen. De siste 10 minuttene vant vi med 7 mål, helt utrolig. Sluttresultatet ble 23-21.

Dommeren blåste av og alle jentene stormet banen, slang seg om halsen på hverandre og jublet som om vi skulle vunnet OL-gull. Vi har ikke vært bortskjemte med seire denne sesongen så det smakte ekstra godt med seier i siste kamp for sesongen.

Bodil og Siren delte toppscorertittelen i denne kampen, men det var Birgitte som ble toppscorer totalt i sesongen med 48 mål.

Det var Maris siste kamp i Grünertrøya, hun flytter tilbake til Trondheim i juni. Vi vil takke Mari for super innsats hele sesongen og ønsker henne lykke til videre. Og Mari er alltid velkommen tilbake til Grüner skulle hun ønske det.

Vi feiret seieren til gangs lørdag kveld med et heidundranes party, champagne, jordbær og et par av herrespillerne.