tirsdag 2. juni 2009

Fredrikstad Cup 2009

Å dra til Fredrikstad Cup i pinsen er blitt en tradisjon for Grüner-jentene. Så også i år. Lørdag morgen pakket vi bilene og satte kursen sørover.

Vi kom frem i god tid før føsrte kamp, så vi fikk slanget oss litt i gresset utenfor Borgehallen før møtet med Vollen. Mens vi lå der og skravlet og ventet på kamp kom den første av mange latterkuler denne helgen. Opphavet til mange av latterutbruddene var feil bruk av kj- og skj-lyder.

Vi kom best i gang i kampen mot Vollen, men vi klarte ikke å holde ut hele kampen. Vollen tok seieren 15-7.

Etter kampen var neste punkt å sjekke inn på hotellet og rekke ølsalget før det stengte. Det klarte vi med glans.

Vi satte kursen mot parken bak Trara skole for grilling, soling og en øl eller to før neste kamp. Grilling i parken bak Trara har blitt et av Grüners faste punkter på agendaen i løpet av Fredrikstad Cup. Vi skaffet oss en isoporkasse med is slik at drikkevarene holdt seg kalde og reiselederen kunne servere hver av jentene en flaske av Grüner-ølet 'Smaken a' opprykk'.

Etter flere timer i solen bar det mot Sarpsborg for kamp mot Skarnes. Det ble en jevn kamp og Grüner tok seieren 9-7.

Hotellet og dusjen var neste stopp, før vi samlet gjengen i hotellets restaurant for en sen middag.
Søndagen startet med en fantastisk hotellfrokost. Porsjonsomeletter og vafler ble laget på bestilling i tillegg til alt det andre snadderet en hotellfrokost vanligvis inneholder.

Haugerud var motstander i neste kamp. Laget var satt sammen av spillere fra 3. og 4. divisjons lagene til Haugerud. Grüner spilte en god kamp, men måtte innse at Haugerud ble for sterke. Det ble tap 16-10.

Vi tok så fergen over til Gamlebyen og inntok lunsj i Mormors bakgård. Selv om kroppene begynte å bli slitne var det ingen som merket noe til at snakketøyet led samme skjebne. Stakkars mann som satt på bordet ved siden av oss. Han klarte ikke å følge med på hva dama hans sa da 11 Grüner-jenter høylytt diskuterte pupper.

Etter lunsj var det tid for is før vi vendte nesen mot Kongstenhallen hvor vi skulle spille vår siste kamp i pulja. Lunner, nyopprykkede til 2. divisjon, var neste motstander. Og vi må vel innrømme at Grüner var mer rundingsbøye enn motstander. Lunner vant lett 20-6.

På kvelden trasket vi rundt i byen med Kristine som guide for å finne et sted å spise. Mye var stengt, men vi fikk i alle fall se Fredrikstads grelleste kjole. Vi fant til slutt en Thai-restaurant som var åpen og kunne innta nok en sen middag.

Etter middag ville noen på Sky Bar på Radisson, mens andre ville tilbake til hotellet. Vi endte likevel opp utenfor hotellet samtidig og inntok røykebalkongen for å se på livet. Grüner lagde vel det som var av liv denne søndagskvelden.

Mandag morgen var det duket for nok en fabelaktig hotellfrokost før vi pakket bilene og dro til Sarpsborg for å spille 1/4-finale i B-sluttspillet. Der møtte vi Ise og ble slått 17-8. Ise vant til slutt B-sluttspillet.

Tidspunktet for å ryke ut av turneringen passet oss egentlig ganske bra. Vi unngikk kø på vei hjem.

Takk til Åsa, Maren, Kristina, Mette, Birgitte, Tone, Kristine, Silje, Nina R, Hanne og Camilla for en fantastisk helg på cup. Vi gjentar suksessen neste år, håper flere kan bli med.

P.S. vi kommer aldri til å bo på skole igjen.




Created with Admarket's flickrSLiDR.

Ingen kommentarer: