mandag 7. september 2009

Grüner - Gøy HK

Grüners første kamp i 4. divisjon gikk av stabelen i Jordalhallen lørdag 5/9 med Gøy HK som motstander.

Grüner åpnet forrykende og gikk opp i en 7-2 ledelse etter at vi gjorde akkurat som vi fikk beskjed om i garderoben før kampstart. Vi skulle sette et godt og tøft forsvar, sette avtaler i angrep og ha fokus på pasninger og mottak.

Frem mot pause hentet Gøy inn ledelsen og gikk til pause ett mål foran.

I andre om gang hadde vi ikke helt marginene på vår side i angrep. Vi kom til gode sjanser, men ballen ville ikke gå i mål så ofte som vi kunne ønske. Gøy økte ledelsen og var en periode 4 mål foran selv om vi fortsatt spilte godt i forsvar.

Mot slutten av omgangen knappet vi inn på Gøys ledelse og sluttresultatet ble 17-19. En respektabel debut i . divisjon.

Beate, Åsa og Silje spilte alle en fantastisk kamp, Silje ble kåret til banens beste spiller og fikk en flott kalender i premie.