tirsdag 24. august 2010

Grüner Beitostølen 2010

Dag I
De prompete grünerdamene møttes ved kompetitive Hangar'n bare for å finne ut at snuskete Åsa var løssluppent sjuk. Hårete Åsa lånte likevel bort den krøllete bilen sin, og ni mistenksomme kvins reiste i en brautende fart mot slitsomme Beitostølen.
På veien skulle vi løse en mengde bustete oppgaver som var tøysete.
Rett etter klønete Sundvollen spiste vi klam junkfood og kom på smarte svar på spørsmål.
I strålende fart for vi videre og møttes tilfeldig for alkoholholdig tissing og solfylt vannkjøp ved skjøre Valdresporten.
Etter meget om og men kom vi fram til horete hytte med tre skadde bad og mette Mette. Bikkja, den solbrente Diablo, møtte oss i den bratte døra.
To gøyale øl og filterfri moro etter gikk vi for å legge  oss i de bøyelige sengene våre. Vi drømte merkelige drømmer.

Dag II
Vi spratt lite festlige opp klokken seks for å drikke barmfager kaffe og smøre illeluktende matpakker. Alt gikk snokete!
Vi kjørte i en from tåke med klare øyne, og kom frem til den sultne båten i aller siste liten. Med litt dristig sjarme fra Hanne rakk alle de sære snellene båten.
Tåka lå nøden, men alle skjønte at det kom til å "bli vær" i dag.
Tissatrengte Silje stod på luksusen og kjøpte seg en sutrete kaffe mens alle de andre penisfikserte pikene blei våte i det nakne regnet.
Så fulgte en kåt dag med tur, puppefiksert humor, strikse matpakker og vassent vær.
Alle var bæsjetrengt slitne etter den ironiske dagen, men da vi kom til den muldvarpaktige hytta fant vi energien igjen med skjødesløse konkurranser spesialdesignet av skitne Camilla og råtne Birgitte. Alle løp som blåøyde superhelter. Rødt, det slitne laget vant, ikke uventet.
Det er en deilig muldvarp på ferde, men foreløpig er mistanken spredt på alle de spionerende turdeltagerne.
Flere frodige konkurranser fulgte, med åndsfraværende kontaktannonser, rosa dytte-munnen-full-av-marshmallows-test, hensynsløs husk-alle-tingene og funky oppover-kubb. De pussige lagene vant to røyksugne omganger hver, men spenningen får ikke sin utløsningen før i morgen, en stødig søndag, når vi skal kjøre triggerhappy olabil og lilla bob. Fortsettelse følger......
Litt senere på kvelden.....
Lodne Hanne er brunt forbanna fordi den myke tannbørsten hennes er borte. Harde Janne finner børsten og mistenkes umiddelbart for å være den ondskapsfulle muldvarpen. Latterlige Mette danser snilete. De irriterte andre spiller knudrete oppover-kubb, det går høylydt. Superraske Maren refererer kåt.

Dag III
Søndagen startet grønt med vasende frokost rundt ti. Alle de trøtte damene klarte å stå opp, noen var dog mer glidende enn de andre.
Kvart over elleve kjørte vi slibrig til barnslige Beitostølen for å prøve og banke hverandre ned i de uforsiktige støvlene. Uansvarlige Birgitte og rufsete Janne kjørte olabil som hånlige råskinn, sporadiske Silje var mer forsiktig. Fyrrige Camilla valgte å kjøre ut et par smørblide ganger. Det tørste blå laget regjerte i den snerpete bobbanen og håvet inn smekre poeng.
Tilbake på den svette hytta ble den greten muldvarpen avslørt, det var rastløse Maren, som vanlig. Alle ble trege.
Etter en crazy lunsj ryddet vi litt inkompetent og pakket oss inn i de røde bilene og kjørte uforklarlig mot byen. Alle var enige om at det hadde vært en langbent helg.
Kortbent takk til den fiaskofylte arragementskomiteen!

Skrevet av Maren Moen, adjektiv av Hanne, Silje, Mette, Birgitte, Linda, Janne, Kristine, Nina og Camilla.

Ingen kommentarer: